Zien! De trailer van De Kleine Zeemeermin is nu te bekijken

Dat belooft veel goeds!

Ons lange wachten wordt eindelijk beloond, want de officiële trailer van De Kleine Zeemeermin werd gisteren tijdens de Oscars voor het eerst uitgezonden. De trailer werd gepresenteerd door filmsterren Halle Bailey en Melissa McCarthy, die beide een hoofdrol spelen in de langverwachte film.

Prinses van kleur

Natuurlijk, de geanimeerde versie van onze favorite Disneyfilm zal altijd een speciaal plekje in ons hart hebben. Maar de trailer van de remake die vanaf 24 mei te zien is in de bioscopen, belooft heel veel goeds. Niemand minder dan Halle Bailey speelt Ariel – wat vrij bijzonder is, aangezien de meeste Disney-prinsessen niet donker van kleur zijn. In de geanimeerde versie is Ariel blank, en dus is het een welkome verassing dat de prinses in de live-actionversie wordt gespeeld door een actrice van kleur. De lange bos rode lokken zien we daarentegen wél terug bij Ariel. We like!

Acteurs

Naast Halle Bailey kunnen we Melissa McCarthy verwachten als boze zeeheks Ursula – een uitstekende keuze, wat ons betreft. Verder speelt Simone Ashley – die we kennen van Bridgerton – een van Ariels zussen, en kruipt Javier Bardem in de huid van King Triton, de vader van de kleine zeemeermin. En prins Eric? Daarvoor is hottie Jonah Hauer-King gecast. To be honest: ook geen verkeerde keuze!

Bekijk de officiële trailer hieronder:

Muziek als vanouds

Natuurlijk kijken we uit naar de remake, maar stiekem hopen we toch dat de muziek uit de originele versie terugkomt. Gelukkig kan co-producent Lin-Manuel Miranda ons daarin geruststellen. “We hebben drie of vier originele deuntjes geschreven, die geen van je favoriete nummers hebben vervangen. Die zijn allemaal binnen”, onthulde Miranda aan Variety. Dus no worriesUnder the Sea en Part of Your World zullen ongetwijfeld part of the movie zijn. Het duurt nog even, maar wij kijken er al onwijs naar uit!

Bron: The Walt Disney Company Benelux, Grazia Daily | Beeld: The Walt Disney Company Benelux

Laatste nieuws