OMG! De populaire bioscoopfilm Fall komt naar Netflix

Deze spannende film ging vorig jaar helemaal viraal op TikTok.

Vorig jaar september ging de bioscoopfilm Fall compleet viraal op social media. De spannende film zou een enorme plottwist hebben waar fans maar niet over uitgepraat raakten. Heb jij de film destijds niet in de bioscoop gezien maar ben je – na alle populariteit – wel heel nieuwsgierig geworden? Dan hebben we goed nieuws voor je!

Populaire film

Fall komt namelijk naar Netflix. Jep, that’s right. De bloedstollend spannende film is vanaf 1 maart op de streamingdienst te zien. Let’s be honest, we houden allemaal wel eens van een flinke portie adrenaline. En na de populariteit op TikTok zijn we stiekem heel benieuwd geworden naar de film.

Het verhaal

De verhaallijn an sich is behoorlijk shocking. In de bloedstollende film besluiten twee besties een enorme tv-toren te beklimmen. Enne, dat doen ze zeker niet ‘voor de lol’, maar voor een social media stunt. Wait what?! Toch denken de twee vriendinnen dat dit een goed idee is, maar gezien de staat van deze toren? No way!

Middle of nowhere

De 600 meter hoge tv-toren ziet er namelijk erg oud uit, mede door de verroeste plekken, waardoor de toren halverwege kapot is gegaan. Je bedenkt het je misschien niet, maar de besties weten tóch de top de bereiken. Hoe dan?! Wel is er één probleem, het trappetje waarmee ze naar boven zijn gekomen is kapotgegaan en naar beneden gestort. Oh no! Daar zitten ze dan, zonder dat iemand het weet, in een hoge tv-toren in de middle of nowhere

Jep, de twee vriendinnen moeten dus zien te overleven op de 600 meter hoge toren. Het bereik is ver te zoeken, het eten en drinken raakt langzamerhand op en terug naar beneden klimmen is al helemaal geen optie. Deze dreigende situatie zet dus niet alleen hun leven op het spel, maar ook hun vriendschap zal op de proef gesteld worden. Natuurlijk verklappen we nog niet hoe het afloopt met de twee besties, maar één ding is zeker: je móét deze film gewoon zien!

Fall is vanaf 1 maart te zien op Netflix.

Beeld: Fall

Laatste nieuws