Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

MAFS-Laura en Cathalijne moesten relatie drie maanden geheimhouden

'We hebben een keer stiekem carnaval gevierd', aldus Laura.

Trouwen met een totaal onbekende: wij zouden het niet durven, maar Laura en Cathalijne gingen ervoor in Married at First Sight. En met succes, want de twee zijn als enige koppel van het experiment, vijf maanden na hun huwelijk, nog steeds samen. Al was het niet altijd even makkelijk om een relatie te hebben in de tijd dat wij genoten van de afleveringen, zo vertelt het stel aan RTL Boulevard.

Enige koppel

Hoewel we in de laatste afleveringen zagen dat een mooi aantal van vier koppels getrouwd bleven na Married at First Sight, weten we inmiddels dat er maar één stel is waarbij het huwelijk echt stand heeft gehouden. Laura en Cathelijne vonden elkaar vanaf dag één al leuk, en iets dat eerst op een mooie vriendschap leek, groeide al snel uit tot een intense verliefdheid.

Vijf maanden getrouwd

Aran Brade van RTL Boulevard ging bij de meiden langs om te kijken hoe het nu met ze gaat. "Het voelt heel goed. Ik weet niet of het echt voelt als getrouwd, want ik ben nooit eerder getrouwd geweest. Maar het gaat heel goed", zegt Cathalijne. Laura voegt toe dat ze nu precies vijf maanden getrouwd zijn, maar ze elkaar tegelijkertijd ook nog maar vijf maanden kennen. "Ga je dan proosten op dat je vijf maanden getrouwd bent? Dat je elkaar vijf maanden geleden ontmoet hebt? Dat je vijf maanden geleden voor het eerst gezoend hebt? Alles", zegt de Brabantse beauty lachend.

Geheime relatie

Hoewel het stel dankzij het programma onwijs gelukkig met elkaar is, onthult Cathalijne dat de tijd na de opnames niet altijd gemakkelijk was. "Vanaf het keuzemoment tot nu mochten we niet samen gezien worden", vertelt ze. Toch konden de lovebirds het niet laten om er een keer samen tussenuit te sneaken. "We hebben een keer stiekem carnaval gevierd. We hadden allebei een masker op", aldus Laura.

Inmiddels kunnen Cathalijne en Laura na lang wachten nu eindelijk van de daken schreeuwen dat ze completely in love zijn. Wij wensen de tortelduifjes veel geluk samen!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Married at First Sight