Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Stijn Fransen showt groeiende babybuik: ‘Zo bijzonder’

'Ik vind het weer zo heerlijk om zwanger te zijn'

Premiere Kwestie van Geduld

Begin dit jaar maakte Stijn Fransen bekend dat ze in verwachting is van haar tweede kindje. Inmiddels heeft de actrice al een prachtige 'bolle' babybuik, en die laat ze vol trots zien op Instagram.

Bolle buik

Inmiddels is Stijn 23 weken zwanger, en dat betekent dat ze alweer over de helft van haar zwangerschap is. "Bolle buik 🤰 Dachten even leuk een buik update maar mijn hoofd wilde niet normaal op de foto dus dan maar zo 😂", schrijft ze op Instagram bij een hilarische foto waarop we haar babybuik goed kunnen zien. "Ik vind het weer zo heerlijk om zwanger te zijn, zo bijzonder dat er leven in je groeit 🧡", aldus de mom.

Zwaar onderschat

Hoe mooi een zwangerschap ook is, het kan soms ook best pittig zijn weet Stijn. "Moet wel zeggen dat ik zwaar onderschat heb hoe pittig het is als je een dreumes hebt rondlopen", zegt ze eerlijk. "Want bij de eerste zwangerschap kon ik slapen, chillen, liggen eten wanneer ik wilde en nu is dat compleet anders. 😎" Toch kan ze niet wachten om de kleine te ontmoeten. "Ik tel echt de weken af tot die kleine en Lieuwe elkaar gaan ontmoeten. 😊"

Tweede kindje

Eind januari maakte Stijn bekend dat zij en lover Siegfried een tweede kindje verwachten. "Hallo Baby 🤰 Eindelijk hoef ik mijn buik niet meer inhouden, er is nog een mini mensje in de maak 💜 Heel veel zin om met je te knuffelen. Maar we moeten nog even geduld hebben…" schreef ze destijds op Instagram. Het stel heeft samen al een zoontje, Lieuwe, die dus grote broer wordt!

Bron: Instagram @stijn_fransen, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld