Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Uit de oude doos: Jim Bakkum en Gaby Blaaser op première in 2004

Dit is alweer een tijd geleden!

Waar Gaby Blaaser nu zwanger is van haar eerste kindje met lover Robin en Jim Bakkum al jarenlang gelukkig is met Bettina Holwerda, waren de twee bijna twintig jaar geleden een van dé showbizzkoppels van die tijd. In die twee decennia is er een hoop veranderd – en dat zien we overduidelijk op dit kiekje uit de oude doos dat we tegenkwamen.

Onherkenbaar

We gaan even back in the days! Tijdens een première in 2004 verschenen Jim en Gaby zij aan zij op de rode loper. Wij moesten even kijken voor we ze meteen herkenden, want wat zijn de twee hier nog piepjong!

Beeld: NL Beeld

Van 2003 tot 2006 had het stel een relatie. In die tijd wilde ieder meisje Gaby zijn en keek menig Nederlandse jongen op tegen Jim. Hoewel het dus een droomkoppel leek, zijn de twee na drie jaar samen uit elkaar gegaan om hun eigen pad te volgen.

Hilarische foto

Dat Gaby en Jim nog steeds prima door één deur kunnen, bleek al wel toen Jim drie jaar geleden een hilarische foto deelde op Instagram. "Gisteren was The Bachelorette te zien. En werd ik getagd in deze foto. En er werd me ineens iets heel duidelijk; Gaby Blaaser, je had goud in handen destijds. Als je dat maar goed beseft. 😎 #stijlisniettekoop", grapte de zanger bij het kiekje. 

Inmiddels hebben zowel Gaby als Jim hun geluk apart van elkaar gevonden, en kunnen ze nog steeds onwijs met elkaar lachen om die goede, oude tijd samen. And so do we!

Bron: Grazia archief, Instagram @jimbakkum | Beeld: NL Beeld, Instagram @jimbakkum