Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Sylvia Geersen showt nieuwe look: ‘Ginger girl’

Wauw!

De Bachelorette met Sylvia en Monica

Sylvia Geersen schittert momenteel in De Bachelorette, waar we haar zoektocht naar ware liefde kunnen volgen. Maar ook op Instagram schittert het model, want in haar eigen stories showt ze een compleet nieuwe look.

Ginger girl

Sylvia ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Haar outfits, haar en make-up zijn dan ook altijd on point. Toch heeft ze haar lange bruine lokken nu ingeruild voor een compleet nieuwe coupe, zo deelde het model gisteren op the gram. "Ginger girl", schrijft ze bij een aantal kiekjes waarop we haar nieuwe look kunnen zien. Inderdaad, Sylvia is voor een prachtige rode haarkleur gegaan. Looking good! 

Sylvia Geersen Sylvia Geersen

Bron: Instagram @sylviageersen

Geen ervaring

In De Bachelorette zien we hoe Sylvia Geersen week na week de mooiste dates beleeft met mannen die speciaal voor haar naar Zuid-Afrika zijn afgereisd. Toch had ze voor het programma helemaal geen ervaring met daten. “Met daten had ik geen ervaring. Ik had wel eens een date gehad, maar dat stelde niet veel voor”, vertelde ze in Beau Monde. “Ik heb altijd vaste relaties gehad."

Snoepwinkel

Uiteindelijk is het allemaal goed gekomen met dat daten op televisie – al waren de eerste momenten wel spannend. “Ik was supernerveus bij onze eerste ontmoeting! Sta je daar, in je mooie jurk, te wachten bij de rode loper”, blikt Sylvia terug op de allereerste aflevering. “De eerste limousine kwam eraan. De deur ging open en er kwam een voet tevoorschijn met een e-nor-me sneaker. Het leek wel maat 50! De schoen was het eerste wat je zag. De ene na de andere autodeur ging open en ik zag allemaal giga sneakers eruit komen, horende bij uitzonderlijk lange mannen. De grootste was 2m4! Ik wist niet wat ik meemaakte.” Het model was duidelijk gecharmeerd van de heren. “Het was alsof ik in een magazine mocht aanwijzen welke modellen ik wilde: ‘Doe die maar, en die.’ Het leek wel een snoepwinkel! Ik vond de mannen boven verwachting leuk.”

Hoe het liefdesavontuur van Sylvia afloopt zie je elke donderdag in De Bachelorette bij Videoland. 

Bron: Instagram @sylviageersen | Beeld: NL Beeld