Lifesaver: WhatsApp komt met bewerkfunctie voor verstuurde berichten

Dit bevalt ons wel!

Een foto onbedoeld naar je moeder verzenden in plaats van naar je boyfriend, of je ex tijdens een zwak moment een bericht sturen dat je hem mist: we hebben allemaal weleens direct spijt nadat we een appje hebben verstuurd. Gelukkig komt WhatsApp nu met een update waarbij je berichten nog kunt wijzigen voordat de ander het gelezen heeft.

Updates

WhatsApp updates komen en gaan… En meestal besteden we er niet zoveel aandacht aan – want ja, het is nu eenmaal niet zo boeiend. Maar toen we over de nieuwste update hoorden, konden we het niet helpen dat onze oren gingen klapperen. Want de berichtendienst komt met een functie die voor ons allemaal een heuse lifesaver kan zijn.

Verwijderfunctie

Natuurlijk hadden we al wel de functie die verstuurde berichten kan verwijderen – een hele opluchting wanneer je per ongeluk een screenshot naar de totaal verkeerde persoon stuurt. Iets minder fijn is alleen dat de ander het heel duidelijk kan zien als je een bericht hebt verwijderd. Met als gevolg meer dan ooit de vraag waarom je iets verwijderd hebt, en of je misschien iets te verbergen hebt.

Nieuwe functie

Met deze nieuwe update is het dus mogelijk om berichtjes die al verzonden zijn, aan te passen zonder dat de ander dat ziet. De functie werkt ongeveer hetzelfde als het verwijderen van appjes, en is eveneens tijdsgebonden. Wanneer je een appje hebt verstuurd, heb je vijftien minuten om het bericht te wijzigen. We know what you think: best kort, maar hopelijk nét lang genoeg om te beseffen dat het geen zin heeft om je ex te appen dat je hem mist!

Bron: FEM-FEM | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws