Yes: De Verhulstjes komen met vijfde seizoen

We can't wait!

De perfecte winterse avond? Dat is niet zo moeilijk. Een fluffy huispak, een goed glas wijn én De Verhulstjes op tv. Enne, er is goed nieuws voor iedereen die net zo gek is op de Vlamingen als wij. De familie Verhulst heeft namelijk bevestigd dat er een vijfde seizoen aankomt!

Populair

Binnen no-time ontpopte de familie Verhulst zich de afgelopen jaren als een van de populairste families van de Benelux. Na het eerste seizoen van de realityserie volgden wegens succes al snel een tweede, derde én vierde seizoen – van welke de laatste afleveringen slechts een paar weken geleden nog online kwamen. Gelukkig vond onze favo Vlaamse familie het niet nodig om ons langer in spanning te houden, want aan RTL Boulevard vertellen Gert en Ellen dat we alvast kunnen uitkijken naar een nieuw seizoen.

Interview

Gert onthult in het interview dat hij niet had verwacht dat mensen zoveel interesse zouden hebben in hun dagelijkse leven, “maar voilà, we vinden het alleen maar leuk.” Volgens de Studio 100-baas is er niks zo mooi als een programma maken met je vrouw én kinderen. “Ik heb ook nooit het gevoel gehad dat we aan het werk waren”, aldus Gert. Voor lover Ellen gold dat niet helemaal. “Het eerste jaar was het wat aanpassen, maar ondertussen ben ik het al een beetje gewend”, vertelt ze – waarop Gert grapt: “Ja, soms vragen ze: wie is die man naast Ellen?”

We kunnen dus uitkijken naar het vijfde seizoen, maar meer kunnen de Verhulstjes daar niet over zeggen – behalve dan dat ze iets héél leuks gaan doen. Dat belooft veel goeds. We can’t wait!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: De Verhulstjes

Laatste nieuws