Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love Island Lio ontdekte zwangerschap na begrafenis oma

'Ik was misselijk, al drie dagen'

Dat geluk en verdriet soms heel dicht bij elkaar liggen, weet Lio Verborgh als geen ander. De Love Island-ster ontdekte namelijk vlak na de begrafenis van haar oma dat ze in verwachting is van haar eerste kindje. In gesprek met het Belgische Play Café vertelt de mommy to be erover.

Love Island-baby

Vorige week maakten Lio en haar vriend Marvin Trentels het heugelijke nieuws bekend dat ze hun eerste kindje samen verwachten. De twee leerden elkaar kennen in het vorige seizoen van Love Island. Helaas haalden ze de grote finale niet, maar dat maakte voor het stel niet uit. Sinds de zomer van vorig jaar hebben ze officieel een relatie en ze zijn nog altijd happy together. Het gaat zelfs zo goed tussen de twee dat ze gaan samenwonen én binnenkort verwelkomen ze een nieuw gezinslid. “An adventure is about to begin”, schreef de realityster bij een lieve zwart-wit foto van hun samen, waarop ze de echo vasthouden. En daarmee is de eerste Love Island-baby uit Nederland en België een feit!

Zwart randje

Het moment waarop je erachter komt dat je in verwachting bent, is voor veel moeders onvergetelijk. Helaas zal dit moment voor Lio altijd een zwart randje hebben. Ze kwam er namelijk na de begrafenis van haar oma achter dat ze zwanger is. "Ik was net op de begrafenis van mijn oma, dus dat was eigenlijk wel een triest moment", vertelt ze openhartig. "Maar ik was misselijk, al drie dagen, dus heb ik een test gedaan. En die was direct positief." En hoewel de Love Island-ster natuurlijk niet kan wachten om de kleine te ontmoeten, vind ze het ook jammer dat haar oma dit niet meer kan meemaken.

Niet gepland

Lio en Marvin geven eerlijk toe dat de baby niet gepland is, maar stellen dat hij of zij 'meer dan welkom' is. Het gezinnetje zal gaan wonen in een nieuw appartement, waar ze op 1 april de sleutels van krijgen. Dan kan het koppel dus gaan beginnen aan de babykamer! In september is Lio uitgerekend. Spannend!

Bron: RTL Boulevard, Play Café | Beeld: Love Island