Dankzij déze tip heb je nooit meer last van droge lippen

Thank us later!

De lente staat op de stoep! En dat is een fijn vooruitzicht, want de winter heeft vaak een hoop onprettige bijkomstigheden. Statisch haar, een droge huid en – of course – schrale lippen: we all know the struggle. Gelukkig hebben we voor dat laatste de ultieme tip gevonden.

Genezende werking

De ultieme oplossing voor droge lippen is namelijk tepelcrème. Ja, je leest ’t goed! Tepelcrème is eigenlijk bedoeld voor vrouwen met droge en schrale tepels van het borstvoeden. Grote kans dat je nog nooit hebt nagedacht over het aanschaffen van een tube tepelcrème voor je lippen. Toch kun je dat maar beter wel doen.

Menig beauty kenner prijst deze crème de hemel in, aangezien je door dit product enorm zachte lippen krijgt. De crème maakt je lippen namelijk niet alleen vettig of glossy, maar heeft ook een genezende werking.

Lanoline

De meeste tepelcrèmes bevatten een grote hoeveelheid van het ingrediënt lanoline. Lanoline is een ingrediënt dat wordt gewonnen uit de vacht van een schaap. Tepelcrème heeft geen geur of smaak, dus dat wil zeggen dat de crème ook geen parfum bevat.

De crème is een heuse game changer, aangezien het niet op je lippen blijft liggen, maar er juist intrekt. Hierdoor hoef je de crème niet om het uur opnieuw aan te brengen, maar blijven je lippen wel gehydrateerd. Er zijn verschillende merken te verkrijgen en vaak kost het slechts een paar euro bij de drogisterij. Thank us later!

Bron: Elegance, Marie Claire | Beeld: iStock

Laatste nieuws