Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Pixie cut, move over! De cub cut is nu helemaal hot

De cub cut combineert de klassieke boblijn met precies de juiste hoeveelheid French-girl effortlessness.

Heb jij zin in een nieuwe hairdoWe’ve got you covered. Op dit moment domineert de cub cut menig rode loper en zien we deze coupe regelmatig voorbijkomen op Instagram. Wij praten je bij.

Cub cut

Wist je dat een bob de meest populaire haartrend ter wereld is? Maandelijks wordt hij zo’n 222.580 keer opgezocht op Google. Daarnaast stond hij vorig jaar in 52 landen op nummer 1 als populairste haarlook, waaronder in Engeland, Amerika, Duitsland en België. Dat de bob een grote favoriet is, moge duidelijk zijn. De cub cut is een nieuwe variatie op die oh zo geliefde bob. Hoog tijd om 'm te leren kennen!

Inspiratie

De cub cut combineert de klassieke boblijn met precies de juiste hoeveelheid French-girl effortlessness. Laagjes zijn er in overvloed, het accentueert de jukbeenderen en geeft al snel de rolled out of bed look die zo geliefd is bij velen. Doordat het kapsel wat blokkiger is, kun je het easy veranderen naar jouw stijl. Krullen, stijlen of juist opsteken: de cub cut schittert in iedere vorm. Ben je nog niet overtuigd? Misschien dat onderstaande ladies je helpen!

Zo fake je de cub cut

Twijfel je of je je lange lokken vaarwel moet kussen? Dan is er een eenvoudige manier om te kijken hoe het bij je staat. Maak een hoge staart en zorg ervoor dat je de staart voor je gezicht hebt. Met een knipje kun je nu makkelijk kijken welke lengte voor de bob bij jou past. Easy does it!

Bron: Nsmbl, Instagram @taylorlashae, @jennaortega | Beeld: NL Beeld