Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kelly onthult of ze nog een keer mee wil doen aan EMIDJ

Ook deelt Kelly of ze mee zou willen doen aan Expeditie Robinson.

Voor Kelly had haar deelname aan Echte Meisjes In De Jungle niet beter kunnen eindigen. Zo leerde ze door haar avontuur in Laos meer over zichzelf én won ze ook nog eens de finale. Toch weet Kelly niet of ze opnieuw mee zou doen aan EMIDJ. 

Deelname

Opnieuw meedoen aan Echte Meisjes In De Jungle? Een aantal meisjes ziet dat wel zitten. Zo deelden Janice en Jill al eens dat ze zo weer mee zouden doen, maar geldt dat ook voor Kelly? “Dat weet ik eerlijk gezegd niet”, vertelt Kelly als we met haar bellen. “Ik zeg altijd dat je moet stoppen op je hoogtepunt. Ik heb nu één keer meegedaan en meteen gewonnen. De kans dat ik nog een keer win, is natuurlijk heel klein. Dus ik durf niet te zeggen of ik het opnieuw zou willen doen”, geeft Kelly eerlijk toe als we haar bellen.” 

Reality programma

Toch is er wel een ander programma waar Kelly meteen ‘ja’ tegen zou zeggen, als ze ervoor zou worden gevraagd. “Expeditie Robinson is voor mij echt een droom! Toen ik een beetje in de tv-wereld kwam, zei ik dat nog tegen mijn moeder.” 

Expeditie Robinson is wel echt even wat anders dan Echte Meisjes In De Jungle. Bij Echte Meisjes In De Jungle word je met allemaal meiden als het ware in een kippenhok gezet, en daar draait het programma om. Bij Expeditie draait het om opdrachten winnen en overleven; dat vind ik leuk! Ik heb weleens solo gereisd en gekampeerd in Tanzania. Ik heb echt gekke dingen gedaan in mijn eentje en ben dol op avonturen. Ik zou daarom meteen ‘ja’ zeggen als ik voor Expeditie Robinson wordt gevraagd!” 

Beeld: Jasper Suyk/Rob Jacobs