Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien we EMIDJ-Diva binnenkort in dit bekende tv-programma?

Zelf ziet ze het wel zitten!

Maandag was de grande finale van Echte Meisjes in de Jungle eindelijk te zien op Videoland. Niemand minder dan Kelly en Diva namen het tegen elkaar op om er met die felbegeerde hoofdprijs vandoor te gaan. Diva greep helaas nét naast de winst. Ze liet onlangs weten dat ze ook wel de strijd aan zou willen gaan in een ander bekend tv-programma.

EMIDJ

Wie de finale-aflevering heeft gezien weet dat Kelly uiteindelijk als eerste aankwam bij Valerio en daarmee het programma heeft gewonnen. De race tussen de dames door de bewoonde wereld van Laos ging nek aan nek, tot op de markt. Toen werd het Diva allemaal iets te veel. Ze greep net naast de winst en werd tweede.

Het perfecte plaatje

Aan RTL Boulevard vertelt Diva nu dat ze ook wel de strijd aan zou willen gaan in een ander bekend tv-programma. Ze laat blijken dat ze haar best mogen vragen voor het RTL-programma Het Perfecte Plaatje. Onder één voorwaarde dan: “Niet meer een show met alleen maar meiden.” Dat Diva het voor de camera erg goed doet, kunnen we zien op haar Instagrampagina. Zou ze achter de camera ook zo schitteren? Wij zijn benieuwd!

Eigen show

Ook laat Diva doorschemeren dat ze nog wel een nieuw format weet voor een eigen show. Als ze het prijzengeld bij EMIDJ namelijk wél binnen had gesleept, zou ze dit gebruiken om naar Graceland, het landgoed in Amerika waar Elvis Presley woonde, te gaan. Ze schijnt namelijk een enorme Elvis-fan te zijn, zo liet ze eerder in een Q&A op haar stories weten. Nu hint ze Videoland dus op een eigen 'Met Diva naar Graceland' serie. "Ik wil heel graag naar Graceland dus als daar een programma voor zou komen zou ik dat echt fantastisch vinden.” Zouden haar dromen werkelijkheid worden?

Bron: RTL Boulevard, Instagram @divamariab | Beeld: (Jasper Suyk, Rob Jacobs)