Oeh la la! Zijn Kendall Jenner en Bad Bunny aan het daten?

De geruchtenmolen draait inmiddels overuren...

Eind vorig jaar kwam het nieuws naar buiten dat de relatie van Kendall Jenner en Devin Booker na twee jaar tot een eind kwam. Ze zouden allebei een ander beeld van de toekomst hebben. Toch zit Kendall niet stil, want er wordt nu alweer volop gespeculeerd dat ze aan het daten is met niemand minder dan rapper Bad Bunny!

Daten

Kendall Jenner werd zaterdagavond gespot bij het verlaten van een restaurant in Beverly Hills nadat ze – zoals gezegd wordt – had gegeten met de Puerto Ricaanse rapper Bad Bunny. Een ingewijde bron bevestigt nu aan het Amerikaanse tijdschrift People dat de twee toch écht aan het daten zijn. “Ze zijn door vrienden aan elkaar voorgesteld. Hij is een paar weken geleden naar L.A. verhuisd en heeft een huis gekocht”, vertelt de bron. “Ze vindt hem leuk en heeft het naar haar zin. Hij is anders dan de mannen met wie ze in het verleden heeft gedatet. Hij is erg charmant.”

Geruchtenmolen

Roddelblog DeuxMoi suggereerde eerder al dat de twee aan het daten waren en zoenend waren gezien. Het verslag van een bron luidde: ”De vrijgezelle, beroemde modelzus speelde gisteren ‘amandelhockey’ met Bad Bunny in een privéclub in LA.” Op hun Deux U-podcast zei DeuxMoi: ”Ik heb getuigen ter plaatse die haar de club hebben zien verlaten en hem twee minuten later.”

Kendall had tot afgelopen najaar een relatie met basketballer Devin Booker. Bad Bunny, oftewel Benito Antonio Martínez Ocasio, was eerder samen met sieradenontwerper Gabriela Berlingeri.

Bron: RTLnieuws, Elle | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws