Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

'Nieuw seizoen van Temptation Island bevat aantal twists'

Monica Geuze en Kaj Gorgels lichten een tipje van de sluier op.

Liefdesperikelen, twijfels, gevoelens en verleiding: we kunnen er de aankomende tijd weer volop van genieten. Het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave gaat volgende maand van start en presentatoren Kaj Gorgels en Monica Geuze verklappen dat er weer een aantal plottwists in zitten.

30 maart

We hoeven gelukkig niet lang meer te wachten, want op 30 maart gaat het vierde seizoen van Temptation Island: Love or Leave van start bij Videoland. Is hij/zij de ware? Of is er toch iemand die beter bij mij past? Dat is de grote vraag in dit liefdesavontuur. Ook dit seizoen geven de koppels elkaar weer de vrijheid om uit te zoeken of ze daadwerkelijk voor elkaar bestemd zijn. De partners gaan als het ware als ‘single’ het avontuur aan. Geen verleiders, maar singles die op zoek naar een serieuze relatie. Tijdens de dates krijgen de singles en de partners de kans om een diepere connectie aan te gaan. Ze hebben als doel antwoorden te vinden op hun relatievragen en te groeien als persoon om op die manier een beter mens te worden voor hun partner.

Twists

Monica en Kaj lichtten alvast een klein tipje van de sluier op over het nieuwe seizoen. "Ja, lieve mensen... 30 maart is het zover: een nieuw seizoen van Temptation Island: Love or Leave", begint Monica in een video op RTL Boulevard. "Opgenomen in het prachtige Mexico", vervolgt Kaj. "Het was fantastisch. En ook dit jaar zijn er weer een aantal nieuwe twists", verklapt Monica.

Wat die twists precies inhouden, willen de presentatoren nog niet verklappen. "We kunnen jullie ieder jaar weer verrassen met nieuwe dingen en dat is ook dit jaar weer gelukt", aldus Kaj. Wij zijn mega benieuwd!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Tom Cornelissen