Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Deze tattooshop in Amsterdam gaat viral op TikTok vanwege zogeheten verrassingstattoo's

Durf jij het aan?

Closeup of lower hip tattoo of a woman

Wil jij graag een nieuwe tattoo zetten maar weet je nog niet zo goed wat? TikTok to the rescue! Want in Amsterdam kun je bij Tattooshop Ink With Bubbles terecht voor hun zogeheten 'verrassingstattoo's'. De naam verklapt het eigenlijk al een beetje. Het lot van je tattoo ligt namelijk in handen van een kauwgomballenautomaat. Eén draai aan de knop en tada, je tattoo rolt uit de automaat. Zou jij het aandurven?

Verrassingstattoo's

Waar de een juist heel erg nadenkt over zijn of haar tattoo, is de kauwgomballenautomaat van Ink With Bubbles populair bij menig waaghals. De tattooshop heeft twee kauwgomballenautomaten voor de deur staan waar verschillende willekeurige tattoo-ontwerpen in zitten. Op social media gaat de tattooshop inmiddels viraal en zijn de verrassingstattoo's erg in trek.

Sarah Bargstani, eigenaar van Ink With Bubbles, liet al eerder weten aan Het Parool en NH Nieuws dat het concept van de spontane plaatjes anderhalf jaar geleden ontstond. Zo omschreef ze het als een 'out of the box-idee'. De plaatjes in de kauwgomballenautomaten zijn kleine tattoo's die voornamelijk de interesse van jonge toeristen heeft gewekt. Zo hebben ze een 'herinnering' aan Amsterdam.

Uitbreiden

Het idee achter de kauwgomballenautomaten is dat een klant drie keer aan de knop mag draaien. Dit betekent dat ze dus kunnen kiezen uit drie ontwerpen, denk aan: een hartje, dieren, een zon of een bloemetje. En omdat deze tattoo's best klein zijn, staan ze meestal binnen twintig vereeuwigd op je lichaam. Natuurlijk is het ook handig om te weten wat zo'n plaatje kost. Een verrassingstattoo kost je zo'n zeventig euro. Weten we dat ook weer.

@ryan.mossman #fillerandink #inkwithbubbles #smalltattoo #tattooroulette #amsterdam ♬ Flowers - Miley Cyrus

Schrikt het je toch een beetje af dat je maar drie keer aan de knop mag draaien? No worries. Volgens Bargstani draaien klanten regelmatig vaker aan de knoppen. Ook laat ze weten dat ze het idee van de spontane tattoo's graag verder wil uitbreiden. Hierbij kun je denken aan grotere automaten en meer ontwerpen.

Bron: Metro Nieuws, Tips & Weetjes | Beeld: TikTok, iStock

Lifestyle
  • Closeup of lower hip tattoo of a woman ***This tattoo is derived from our own 3D generic designs. They do not infringe on any copyright design.