Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Aha! Hier kun je Adam uit YOU al van kennen

Hij kwam ons al zo bekend voor!

4

Heb jij het eerste deel van het vierde seizoen van YOU ook in één keer gebinged? Same here! Misschien kwam een van de nieuwe personages in het nieuwe seizoen, Adam, je nogal bekend voor. Dit kan kloppen, want de acteur verscheen al eerder op de buis.

Nieuwe personages

In het vierde seizoen is Joe verhuisd naar London waar hij nu onder de naam Jonathan Moore leeft en werkt als professor op de universiteit. En hoewel Joe zich gedeisd wilde houden, raakt hij al snel verwikkeld in een nieuw drama en mengt hij zich onbedoeld in de toxic wereld van de rijke society van London.

We maken in de eerste aflevering meteen kennis met een aantal nieuwe personages, waaronder Adam. Adam is een rijke Amerikaanse expat en het vriendje van Lady Phoebe. Misschien kwam Adam je al een beetje bekend voor en dat kan kloppen, want hij speelde eerder al in Euphoria! Hier vertolkte hij de rol van Tyler.

Tyler in Euphoria.

Andere rollen

Ook speelde Lukas Gage (de echte naam van de acteur) in de film Love, Victor en had hij een klein rolletje in White Lotus. Aha, dat verklaart dus waarom Adam zo'n bekend gezicht had!

Misschien heb je de eerste vijf afleveringen van het nieuwe seizoen in één ruk uitgekeken en wacht je met smart op het tweede deel. Dit deel komt gelukkig sneller dan je denkt, want op 9 maart verschijnen de laatste afleveringen op Netflix. We can't wait!

Bron: Looper | Beeld: Netflix, HBO Max

Lifestyle
  • You. Lukas Gage as Adam in episode 402 of You. Cr. Courtesy of Netflix © 2022