Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wait, what? Zetten Waylon en Bibi nou een tattoo samen?

Het lijkt er wel op!

Premiere 2 Kleine Kleutertjes Een Dag om Nooit te Vergeten

Waylon en Bibi Breijman hebben het het afgelopen jaar niet makkelijk gehad. In juni deden geruchten de ronde dat Waylon Bibi had bedrogen tijdens de zwangerschap van hun tweede kindje. Gelukkig gaat het inmiddels beter tussen de twee en lijkt het erop dat het stel nu samen een tattoo heeft laten zetten.

Tattoo

Waylon en Bibi zijn trotste ouders van dochtertje Teddy en zoontje Chester. Een paar jaar geleden – bij de geboorte van Teddy – lieten de twee een tatoeage zetten van Teddy's naam en vandaag werd opnieuw de naald in de huid van papa en mama gezet. Ditmaal werd Chester namelijk vereeuwigd op de armen van Bibi en Waylon. De twee kozen dit keer niet voor de naam, maar voor een plaatje van schaakstuk. "Chess couple", schrijft Bibi bij een foto van haar gloednieuwe tattoo in haar Instagram Stories.

Ook zien we een datum in de foto geschreven staan, namelijk 23 mei 2022. Dit is de geboortedag van de kleine Chester. Bibi heeft Waylon niet getagd in de foto, dus of Waylon het echt is op het kiekje is niet 100% zeker.

Ophef

Vorig jaar raakte Waylon in opspraak, toen via verschillende kanalen werd beweerd dat hij zijn vriendin Bibi Breijman had bedrogen. Extra pijnlijk: dit zou gebeurd zijn terwijl de presentatrice en vlogger zwanger was van hun tweede kindje samen. Waylon gaf later in een (nu verwijderde) post op Instagram toe dat hij het ‘verkloot’ had.

Bibi zelf liet weten dat zij het er zwaar mee heeft gehad. Niet alleen de situatie zelf, maar ook de vele negatieve reacties die zij ontving. “Het is aan niemand om hem te veroordelen, behalve mij, want hij heeft mij dit geflikt”, deelde ze destijds in een vlog. Inmiddels heeft Bibi het hem vergeven en werken ze samen aan hun toekomst en gezinnetje.

Beeld: Instagram @bibibreijman | Beeld: NL Beeld

Showbizz
  • 2022, May 01. Pathe Amsterdam Noord, Amsterdam, the Netherlands. Premiere van 2 Kleine Kleutertjes. Fotograaf: BrunoPress/David Heukers