Te lief: Bibi Breijman deelt blije foto’s met baby Chester

Moeder en zoon stralen in matching outfits!

Baby Chester, het zoontje van Bibi Breijman en hubby Waylon, is inmiddels zo’n vier maanden oud. Toch weet de kleine spruit op Instagram al volop harten te veroveren, wanneer Bibi weer eens lieve kiekjes van Chester deelt. Kijk maar mee!

Vrolijkheid

Hij is nog maar een paar maanden oud, maar de kleine Chester zit al boordevol karakter. Bibi deelt dan ook regelmatig lieve kiekjes van haar zoontje, waarin te zien is hoe vrolijk het jochie is – al weten we natuurlijk niet hoe de huilbuien van baby Chester zijn.

Matching outfits

Maar, dat is vandaag niet aan de orde, want moeder en zoon gieren het uit in, jawel, matching paarse pakjes. Hoe lief is dat! In een drietal foto’s zien we Bibi en Chester de grootste lol samen hebben en daar wordt iedereen gewoon helemaal happy van.

Zo ook haar volgers. Naast alle lieve reacties over hoe lief en schattig deze foto’s zijn, zegt iemand ook nog hoe erg ze Chester op Teddy vindt lijken. En ja hoor, ook wij zien dezelfde grote ogen bij het kroost van Bibi en Waylon.

Giftige periode

Hoewel Bibi, net als kleine Chester, nu weer volop kan lachen, heeft ze een heftige periode achter de rug. Kort na haar bevalling kwam naar buiten dat haar partner Waylon tijdens de zwangerschap overspel heeft gepleegd. Bibi’s kraamtijd was dan ook niet makkelijk. Op social media vertelde de influencer onlangs uitgebreid haar verhaal.

Zo deelde Bibi dat ze ‘een kraamperiode vol heksen en giftige appels’ achter de rug heeft. Ondanks de problemen was het volgens haarzelf een ‘liefdevolle en leerzame’ tijd. “Daar waar mannen door hun hormonen soms niet verder komen dan poezen, veranderen vrouwen in leeuwinnen!”

Bron: Instagram @bibibreijman | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws