Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: dit is de knappe man van Liza Sips

Vorige week stapte de actrice met hem in het huwelijksbootje!

Premiere Marokkaanse Bruiloft

Vorig weekend stapte ze in het huwelijksbootje met haar grote liefde Ralph Manheim, maar hoe ziet die knappe man van Liza Sips er eigenlijk uit? Wij stellen hem aan je voor.

Jong gezin

Liza Sips staat al een groot deel van haar leven volop in de spotlights. Ze was pas 16 jaar oud toen ze een rol in Goede Tijden, Slechte Tijden te pakken kreeg en sindsdien heeft ze niet stilgezeten. Al was er tussen een hoop filmwerk door ook tijd voor haar jonge gezin. De 32-jarige beauty is al heel wat jaartjes samen met sportmarketeer Ralph Manheim en heeft samen met hem twee kinderen: Jonathan en Charlize.

Lange verloving

“Verloofd met mijn grote liefde!”, die aankondiging deelde Liza in het voorjaar van 2017 op social media. De twee zijn sinds 2013 samen en besloten een jaar na de geboorte van hun zoon dat er ook een bruiloft zou komen. Dat trouwfeest heeft echter lang op zich laten wachten. De wedding stond eerst gepland in 2020, maar ging toen vanwege corona niet door. “Maar oh, wat gaan we dit op een later moment dubbel en dwars inhalen! We beginnen weer van voor af aan en zijn alweer volop aan het fantaseren over onze droombruiloft“, schreef de actrice op 29 augustus 2020, haar geplande trouwdatum, op Instagram. Afgelopen weekend was het dan ein-de-lijk tijd voor de grote dag en gaven Liza en Ralph elkaar het jawoord.

Knap en romantisch

Liza had al snel een oogje op Ralph, zo vertelde ze eerder in gesprek met Fabulous Mama. “Hij viel me meteen op: wát een knappe man! Felblauwe ogen, donker haar, charismatisch en groot. Ik vind dat aantrekkelijk, ik val niet op mannen die hun tanden bleken en naar de zonnebank gaan”, aldus de actrice. “Later ontdekte ik dat hij niet alleen heel knap is, maar ook nog eens heel spontaan, romantisch en goudeerlijk – een goed persoon. Ralph is superslim en educatief goed opgeleid. Als autodidact kan ik daar enorm tegen opkijken. Oh, en hij is, net als ik, stronteigenwijs!”

Samen op de rode loper

Liza neemt haar hubby regelmatig mee op de rode loper. Zo zagen we het knappe koppel eerder dit jaar tijdens de première van Marokkaanse Bruiloft.

Liza Sips en partner Ralph Manheim. Beeld: BrunoPres

Terug bij het thuisfront

Vorig jaar was Liza nog te zien in Expeditie Robinson. Al waren haar man en jonge kinderen lange tijd een reden voor de actrice om juist niet mee te doen aan het survivalprogramma. “Want je hebt toch even helemaal geen contact”, vertelde ze eerder aan Grazia. “Op het moment dat ik wist: thuis is alles goed, had ik pas meer rust. Mijn man heeft heel veel op zich genomen, en mijn ouders ook. Toen kon ik met een gerust hart weg. Dat was voor mij eigenlijk de grootste voorbereiding.”

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door LIZA SIPS (@lizasips)

Op Instagram deelt de actrice regelmatig lieve foto’s van haar gezin. En afgelopen weekend hebben ze hun liefde dus bezegeld met het huwelijk. "Een onbeschrijfelijk mooi en liefdevol weekend”, schreef Liza op Instagram. De lovebirds gaven elkaar het jawoord in het bijzijn van hun geliefde. “Voor altijd dankbaar dat wij dit samen met onze familie & onze dierbare vrienden mochten beleven!"

Bron: Beau Monde, Grazia archief | Beeld: BrunoPress