Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Liza Sips deelt beelden bruiloft: ‘Onbeschrijfelijk mooi en liefdevol’

De actrice stapte dit weekend in het huwelijksbootje met haar grote liefde!

Kandidaten Expeditie Robinson 2022

Het was een onvergetelijk weekend voor Liza Sips. De actrice is namelijk getrouwd met de liefde van haar leven, Ralph Manheim. Op Instagram deelt ze een prachtige video van de grote dag, wat eruitziet als een sprookje.

Getrouwd

Afgelopen weekend was het zover, na maandenlange voorbereiding stapten Liza en Ralph in het huwelijksbootje. "Dit weekend ben ik getrouwd met de liefde van mijn leven. 🤍 Een onbeschrijfelijk mooi en liefdevol weekend", schrijft Liza op Instagram. Op vrijdag gaven de lovebirds elkaar het jawoord in het bijzijn van hun geliefde. "Voor altijd dankbaar dat wij dit samen met onze familie & onze dierbare vrienden mochten beleven! 🤍 10-02-2023."

Sprookje

Dat het huwelijk een waar sprookje was, is te zien in de prachtige video die Liza deelt. Daarin is te zien hoe zij en Ralph zich klaarmaken op een prachtig landgoed, hoe ze elkaar voor het eerst zien, de ceremonie en natuurlijk het feest wat daarop volgt. Wauw!

Natuurlijk waren de kindjes van het stel ook van de partij. Liza en Ralph hebben twee kinderen samen. Een zoontje genaamd Jonah, die in april 2016 ter wereld kwam. Dochter Charlize is in augustus 2018 geboren.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door LIZA SIPS (@lizasips)

Dubbel feest

Tijdens de voorbereidingen van de bruiloft vertelde Liza al eens waarom ze hebben gekozen voor een bruiloft in de winter. Zo houdt de actrice enorm van de wintertijd. “Ook zijn wij de week van de bruiloft precies 10 jaar samen, dus dat was een mooi symbolisch extraatje!” Het is dus dubbel feest voor het kersverse echtpaar! Namens Grazia, van harte gefeliciteerd!

Bron: Instagram @lizasips, RTL Boulevard, Grazia archief | Beeld: Brunopress

Showbizz
  • AMSTERDAM, 25-08-2022, LAB 111 De persdag van Expeditie Robinson 2022 bij LAB 111 in Amsterdam FOTO: Brunopress/Patrick van Emst Op de foto: Liza Sips