Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Bas Smit en Nicolette van Dam vieren enorme mijlpaal

En daarom verrast Bas zijn grote liefde met een mega verrassing!

Het is een prachtige dag voor Bas Smit en Nicolette van Dam! Niet alleen omdat het zonnetje heerlijk schijnt, maar vooral omdat de twee een bijzondere mijlpaal hebben bereikt. Het stel is namelijk precies 16 jaar samen. En dat moet natuurlijk gevierd worden!

192 maanden

Bas Smit blijkt een ware casanova te zijn. Hij verraste Nicolette vandaag namelijk met een enorme bos rozen. "192 maanden verkering ❤️", schrijft hij erbij. En daarom krijgt ze maar liefst 192 rozen. Wauw! "Ps zou deze traditie niemand adviseren en zeker niet als je verkering kreeg rond Valentijn 🤣💸", grapt Bas. Ook heeft hij een kleine sidenote. "Om de critici voor te zijn, heb veelvoud van deze kosten gedoneerd aan 555 💔🙏."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Bas Smit (@bassmit)

Lief en leed

Ook Nicolette staat op Instagram stil bij deze mijlpaal. "Vandaag 16 jaar samen, lief en leed. Had geen dag willen missen met jou en zou het zo weer over doen ♥️♥️♥️", schrijft de presentatrice. Daarbij deelt ze een geweldige foto uit de oude doos. "By the way, ik liet deze foto aan de meiden zien en kreeg als reactie ‘Ieeewwwwl, jullie zijn daar echt raar’ 🤣♥️🥰"

Nog meer feest

Vorige week was het ook al feest in huize Smit en Van Dam, toen vierde hun dochter Lola-Lily namelijk haar elfde verjaardag. “Hoera onze liefste Lola is 11 jaar!” schreef Nicolette op Instagram bij een feestelijke foto samen met haar dochter. “Zo uniek in alles wat ze doet. Zo oprecht ♥️ En wat gaat ’t hard”, aldus Nicolette. “Trots dat we samen alles kunnen delen. ♥️” Namens Grazia, van harte gefeliciteerd met al deze mijlpalen!

Bron: Instagram @bassmit en @nicolettevandam1 | Beeld: Brunopress