Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hier kun je zien waar de kleding uit je favo serie vandaan komt

Dit hadden we eerder willen weten!

Van Wednesday tot Elite en van Grey's Anatomy tot Gossip Girl: er zijn tegenwoordig oneindig veel series te streamen. Enne, in al die series komen regelmatig geweldige looks voorbij, waarvan wij maar al te graag willen weten waar de kleding vandaan komt. Gelukkig blijkt dat heel makkelijk te vinden te zijn.

Waar komt het vandaan?

We love series als Emily in Paris, waar de personages er altijd fashionable uitzien. We willen dan ook niets liever dan onze eigen kledingkast vullen met dezelfde items. Maar ja, waar hebben zij – of eigenlijk de stylistes van de series – alles geshopt? We don't know! Bij dit soort series zijn er echter vaak wel allerlei Instagram-accounts die uitzoeken waar de items van zijn, maar dit is bij lang niet alle series het geval. Want hoe kom je er ooit achter waar kleding uit Grey's Anatomy of Manifest vandaan komt? Guess what? Daar blijkt gewoon een hele handige site voor te zijn.

Kleding uit series

De website Worn on TV kan je namelijk van talloze series vertellen waar de kleding vandaan komt. Wat dacht je van populaire series als Wednesday, Emily in Paris of Ginny & Georgia? Maar ook The White Lotus, Dead to me, The Real Housewives of Miami of New Jersey, The Kardashians en zelfs de documentaire van Harry en Meghan zijn hier te vinden.

Shoppen, shoppen, shoppen

We horen je denken: leuk dat er zoveel series te vinden zijn, maar hoe werkt dat nou precies? Het is heel simpel. Ben je benieuwd van welk merk de rode cut-out dress is die Mindy draagt in Emily in Paris? Dan klik je op die serie, je zoekt een foto van de scène erbij en klikt erop. Vervolgens krijg je alle informatie over het item, kun je hem zelfs meteen shoppen én vind je ook vergelijkbare kledingstukken. Easy does it! Wij slaan deze handige site zeker weten op!

Beeld: MARIE ETCHEGOYEN/NETFLIX