Pierre Cadault uit Emily in Paris maakt opwachting bij Paris Fashion Week

Dit wil je zien!

Fashion lovers hebben Parijs inmiddels ingeruild voor Kopenhagen. Daar gaat Kopenhagen Fashion Week vandaag namelijk van start. We verwachten de komende dagen weer een hoop fashion inspiratie vanuit Denemarken, maar voor nu blikken we nog even terug op Paris Fashion Week. Daar dook namelijk een bekende ‘ontwerper’ uit Emily in Paris op!

Fashion Week

Tijdens Fashion Week verzamelen modeliefhebbers van het eerste uur zich om van modeshow naar modeshow te sprinten, zodat ze niets missen van de grote modehuizen. Afgelopen week stond Parijs in de schijnwerpers, en werden de toeristen ingeruild voor influencers, celebs en ontwerpers. Enne, ook karakters uit Emily in Paris, die zich natuurlijk afspeelt in de stad van de liefde, waren van de partij.

Pierre Cadualt

In Parijs maakte een bekende ‘ontwerper’ uit Emily in Paris zijn opwachting. We spotten namelijk de enige echte Pierre Cadault (Jean-Christophe Bouvet) uit de Netflix-hit tijdens de Fall/Winter show van het Franse modehuis Patou.

In de serie heeft Pierre Cadault zijn eigen merchandise, en tijdens Paris Fashion Week kon dit natuurlijk ook niet ontbreken. Zo zien we hem met een waaier met zijn gezicht erop – die je ook zelf kunt kopen! En natuurlijk droeg hij een grote zonnebril á la Anna Wintour. Looking good, Pierre!

Pierre Cadault
Beeld: Brunopress

Sylvie Grateau

Het is overigens niet de enige show waar een Emily in Paris-acteur zich had ondergedompeld in de wereld van haute couture en front rows. Actrice Philippine Leroy-Beaulieu, die de rol van Sylvie Grateau speelt, deed namelijk haar opwachting bij de Schiaparelli Spring/Summer show. Voor de gelegenheid droeg ze een Schiaparelli-jas uit de herfst van 2022, met zwarte leren voorpanelen en satijnen pumps. C’est magnifique!

Sylvie Grateu
Beeld: BrunoPress

Door naar Kopenhagen

De volgende halte in de Fashion Week-trein is Kopenhagen, en dat belooft al veel goeds te worden. Met shows van Baum und Pferdgarten, Saks Potts, Ganni en nog velen anderen is het een bomvolle editie. Kortom, stay tuned!

Bron: Marie Claire | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws