Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Netflix onthult nieuwe details over spin-off La Casa de Papel

We weten eindelijk wanneer de serie op Netflix verschijnt!

Het is inmiddels al meer dan een jaar geleden sinds het laatste deel van La Casa de Papel op Netflix verscheen. De streamingdienst kondigde destijds al aan dat er een spin-off over personage Berlin komt, maar heel lang bleef het stil rondom dit vervolg. Gelukkig heeft Netflix nu eindelijk wat meer informatie gegeven over de prequel!

Berlin

Spanning, romances, drama, mind games, verdriet: La casa de papel is zo’n serie die je opnieuw en opnieuw kunt kijken en die niet verveelt. Het is dan ook niet zo gek dat er meerdere spin-offs van worden gemaakt. Zo is er dus ook een spin-off over Berlin in de maak, die Berlin: A New Series zal gaan heten. Vorig jaar werd gezegd dat deze ergens in 2023 zal verschijnen. We zitten nu in dit jaar, dus wanneer komt de spin-off op Netflix? Naar verwachting is dit pas ergens in december... Dat duurt dus nog wel even.

Gelukkig hebben we inmiddels al wel wat meer details over de serie gekregen van Netflix, want Netflix komt met een aankondigingsvideo.

Details

Zo komen door deze video we bijvoorbeeld meer te weten over het leven van meesterbrein Berlin (gespeeld door Pedro Alonso). We volgen hem in de jaren voordat hij samen met de professor en de bende de roofoverval pleegde. "Slechts twee dingen kunnen een donkere dag opfleuren: Het eerste is liefde, het tweede is het stelen van een fortuin", aldus Netflix. Uit deze nieuwe video wordt ook duidelijk dat de serie zich zal afspelen in Parijs. Oeh, dat belooft veel goeds!

Bron: Film vandaag | Beeld: YouTube, Netflix