Zien: dit zijn de eerste beelden van spin-off van La casa de papel

We can't wait!

Wij zijn stiekem nog steeds aan het bijkomen van het laatste deel van La casa de papel, maar er is al een nieuwe versie van de populaire Netflix-serie onderweg. Er wordt namelijk een Zuid-Koreaanse remake gemaakt van La casa de papel – en de eerste beelden zijn veelbelovend.

Spin-offs

Spanning, romances, drama, mind games, verdriet: La casa de papel is zo’n serie die je opnieuw en opnieuw kunt kijken en die niet verveelt. Het is dan ook niet zo gek dat er meerdere spin-offs van worden gemaakt. Zo lieten we onlangs al weten dat er een spin-off over Berlin in de maak is, die Berlin: A New Series zal gaan heten. Een beetje geduld is wel nodig, naar verwachting verschijnt die serie ergens in 2023.

Money Heist: Korea

Ook was het al even duidelijk dat er een Zuid-Koreaanse remake van La casa de papel aan zit te komen. Netflix heeft inmiddels de titel daarvan bekendgemaakt: de serie krijgt de naam Money Heist: Korea – Joint Economic Area. Maarre, that’s not all. Ook deelt de streamingdienst de eerste beelden van de gloednieuwe serie – en die zien er al heel spannend uit.

Nieuwe gezichten

Net zoals in de originele La casa de papel zal een groep overvallers onder leiding van een slimme leider een overval proberen te plegen. En er is natuurlijk ook een groep detectives en politieagenten die alles op alles zetten om dat te voorkomen. We moeten wel even wennen aan de nieuwe gezichten van El ProfesorTokyoDenver en co. Alhoewel, één gezicht kennen we al. Acteur Park Hae-soo, die je kunt kennen als speler 218 uit Squid Game, neemt de rol van Berlin op zich. Can’t wait!

Bron: Netflix Nederland | Beeld: La casa de papel

Laatste nieuws