Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh la la: dit is de knappe vriend van EMIDJ-Jill Goede

Hoewel je zou denken dat hij de eerste stap nam, was het Jill die 'm mee op date vroeg.

We kunnen Big Brother-winnares Jill Goede al een aantal weken bewonderen in Echte Meisjes in de Jungle. De knappe blondine strijdt samen met haar kampgenoten Fabiola Volkers, Janice Blok en Michella Kox in de jungle van Laos voor de winst. Sinds haar deelname aan het programma is Jill een grote favoriet geworden bij de kijkers thuis, waardoor we álles willen weten over de beauty. Zo ook wie haar vriend is – die toevallig ook niet geheel onbekend is voor Big Brother-fans.

Liefde

Het is alweer twee jaar geleden dat Jill uit het Big Brother-huis stapte met een trofee en een cheque van maar liefst 70.000 euro in haar handen. En hoewel de prijs natuurlijk voor velen een vetpot leek, onthulde de blondine recent nog dat er ze er geen cent meer van over heeft. Maar door de winst in 2021 heeft het de beauty wel een hele hoop mooie kansen gegeven. En niet te vergeten: ook een nieuwe liefde.

Leroy de Rouw

Jill is al een tijdje heel erg gelukkig met haar vriend Leroy de Rouw – die we tevens ook kunnen kennen van Big Brother en Lang Leve De Liefde. Tijdens zijn deelname aan Lang Leve De Liefde is het hem niet gelukt om een partner te vinden, maar dat betekende natuurlijk niet dat zijn droomvrouw niet ergens anders rondliep. Enne, laat hij die droomvrouw nou toevallig hebben ontmoet tijdens de finale van het tweede seizoen van Big Brother.

Hoewel de twee beiden hebben meegedaan aan Big Brother, zaten ze niet in hetzelfde seizoen. Leroy maakte zijn intrede in het Big Brother-huis namelijk een seizoen later dan Jill. In tegenstelling tot Jill wist Leroy het niet te halen tot de finale, maar dat weerhield hem er niet van om niet naar de finale én de afterparty van zijn seizoen te gaan. En ra-ra wie was daar ook? Jill ofcourse!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Jill Goede (@jillgoede_)

Samenwonen

Toch was dit niet hun eerste ontmoeting, zo onthulde Jill een tijdje geleden bij Rumag. Ze zijn namelijk wel eens eerder samen live gegaan op Instagram, maar hadden elkaar nog nooit in het echt ontmoet. Maar tijdens de afterparty ontstond er al snel een sparkle tussen de twee en is Jill zelfs al meteen blijven slapen. Ahw! Daarna heeft het niet heel lang geduurd totdat de tortelduifjes samen werden gespot. En hoewel je zou denken dat de man altijd de eerste stap neemt, was het Jill die Leroy meevroeg op date. You go girl!

And the rest is history. Inmiddels zijn Jill en Leroy hartstikke gelukkig met elkaar en wonen ze samen in het mooie Brabant samen met Leroy's dochtertje. Toch vond de blondine het wel een beetje spannend. "Ik ga emigreren naar het zuiden van het land. Het is me wel een stapje en ik vind het soms wel moeilijk, want mijn lieve familie en vrienden zijn niet meer zo om de hoek... Maar ik ga vol liefde en vol trots mijn verhuisdozen uitpakken!" Wij wensen Jill en Leroy heel veel geluk samen!

Bron: Girl Scene | Beeld: Instagram, Echte Meisjes in de Jungle