Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Rumour has it: Vanessa Hudgens is verloofd

Naar verluidt zou de actrice in Parijs ten huwelijk zijn gevraagd.

Stapt Vanessa Hudgens binnenkort in het huwelijksbootje? Als we TMZ Sports mogen geloven zit dat er dik in! Rumour has it dat de High School Musical-ster namelijk nog niet zo heel lang geleden ten huwelijk is gevraagd door haar vriend en baseball-ster Cole Tucker.

Relatie

Terwijl High School Musical-fans nog steeds hopen op een happy end voor Gabriella Montez (Vanessa Hudgens) en Troy Bolton (Zac Efron), is de actrice al sinds 2020 samen met haar Cole. En hoewel de twee niet heel vaak iets delen over hun relatie, deelde Vanessa vorige maand nog een té lieve foto van de twee. "I'll stop the world and melt with you ❤️🥰 @cotuck", luidt de caption. Ahw!

Oké, we weten natuurlijk nog niks honderd procent zeker, maar als we de speculaties mogen geloven, dan heeft het aanzoek plaatsgevonden tijdens hun tripje naar Parijs in november 2022. Wow, talking about a fairytale proposal!

Eerste ontmoeting

De twee hebben elkaar in 2020 ontmoet tijdens een meditatiesessie op Zoom. "Heel random, ja", liet ze destijds weten aan Entertainment Tonight. "Hij is gewoon perfect voor mij", voegde ze daar nog aan toe. Ahw!

En hoewel je verwacht dat de knappe actrice menig DM's van mannen ontvangt, was juist zij degene die de eerste stap nam. "Als ik iets of iemand wil, ga ik achter ze aan", vertelde ze bij de Drew Barrymore Show. "Ik glipte gewoon in zijn DM's en zei: 'Hé, leuk je te ontmoeten'. Dus ik denk dat het geen schande is om de eerste stap te zetten." You go Vanessa!

Bron: ELLE, Instagram | Beeld: Instagram, BrunoPress