Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Betaalt EOTBDD's Shani wél belasting voor haar OnlyFans-account?

'Je bent dom om dat niet te doen.'

Na het bezoekje van Megan Desaever bij de YouTube-serie Allures, was het deze week de beurt aan EOTBDD's Shani en Davey om aan te schuiven bij Fawry en René. En hoewel Megan opbiechtte geen belasting te betalen voor haar OnlyFans-account, denkt Shani daar duidelijk anders over.

OnlyFans

De een na andere realityster begint een carrière op het steamy platform OnlyFans. Eerder zagen we Rosanna VoorwaldFabiola Volkers en EOTBDDLesley al een account aanmaken en ook Temptation-sterren Megan en Milou van Agtmael verdienen een aardig zakcentje op het platform. Hoeveel precies, wil Megan in eerste instantie niet zeggen wanneer presentator Fawry not Sawry haar dat vraagt. “Als ik dat zeg, krijg ik problemen met de belastingen”, lacht ze.

Fawry zegt vervolgens dat hij weet dat een andere realityster ook geen belasting betaalt over haar inkomsten van OnlyFans. “Nee, ik ook niet’, zegt Megan dan. “Ik denk dat ik rap moet verhuizen naar het buitenland als het zo doorgaat.”

Belasting

Ook EOTBDD-ster Shani is al een tijdje aan het schitteren op het platform en verdient inmiddels een aardig zakcentje. Als René en Fawry aan haar vragen hoeveel zij ongeveer per maand verdient is ze daar dan ook heel eerlijk over. "Tussen de 15 en de 30.000", biecht ze op.

Maar dat is natuurlijk niet het enige wat we willen weten, we right? Want na de grote 'belasting onthulling' van Megan, willen we natuurlijk weten of Shani wél netjes haar belasting betaalt. "Uiteraard. Je bent dom om dat niet te doen", laat ze weten. "Ze komen daar toch wel achter." Duidelijk!

Bron: YouTube Allures | Beeld: EOTBDD (MTV)