Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Bingen maar! Deze films en series komen deze maand op Netflix

Genoeg om te kijken deze maand!

Iedere maand voegt Netflix weer een hoop titels aan hun aanbod toe. Van horrorfilms tot aan dramaseries en van documentaires tot aan realityshows: we kunnen er geen genoeg van krijgen. Ook deze maand voegt de steramingsdienst weer een aantal pareltjes toe aan hun aanbod. We zetten ze voor je op een rijtje.

You

Wij hebben het laatste seizoen van de Netflix-serie You in één keer gebinged. Toen wisten we al dat er een seizoen 4 zou komen, maar inmiddels is het alweer dik een jaar geleden dat we vol spanning keken naar de creepy Joe (Penn Badgley). Netflix deelt dat de serie voor het eerst in twee delen online komt. Deel 1 kunnen we vanaf 9 februari al bingen, en het tweede deel komt een maand later, op 9 maart, online. Can’t wait!

https://www.youtube.com/watch?v=3COY_HrMngc

Outer Banks

Fans van Outer Banks wachten al maandenlang op het allernieuwste seizoen. We moeten nog héél even geduld hebben, want 23 februari zal het nieuwe seizoen te zien zijn op Netflix. De streamingsdienst deelt alvast een voorproefje.

https://www.youtube.com/watch?v=T0w8iL2vS04&t=1s

Too Hot To Handle

In Too Hot To Handle wordt er een groep knappe singles bij elkaar in een villa gezet. En hoewel we bij andere programma’s zien (Ex on the BeachLove Island, red.) dat de deelnemers dan intiem worden, is dat hier ten strengste verboden. 28 februari brengt Netflix het nieuwe seizoen van de realityserie uit en dit keer zijn de Duitsers aan de beurt!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Netflix DE (@netflixde)

Pitch Perfect

Aca-awesome! Alle drie de Pitch Perfect films zijn vanaf 16 februari weer te zien op Netflix. Het zijn dan wel geen nieuwe films maar de hilarische filmreeks is zeker het bingen waard dus zet de popcorn maar vast klaar!

https://www.youtube.com/watch?v=X_bbBSYwlY8

Your Place or Mine?

Reese Witherspoon kennen we natuurlijk allemaal van haar legendarische rol in de Legally Blonde-films. Die films hebben we misschien al wel twintig keer gezien, maar we kunnen ons nu gaan opmaken voor een nieuwe romcom met de actrice! Your Place or Mine is vanaf 10 februari 2023 te zien op Netflix. Wij kunnen niet wachten en voegen deze film zeker aan ons lijstje toe!

Bron: Girl Scene, Netflix | Beeld: Ginny en Georgia