Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Netflix deelt trailer nieuwe seizoen Outer Banks

Finally!

The wait is almost over! Fans van Outer Banks wachten al maandenlang op het allernieuwste seizoen. We moeten nog héél even geduld hebben, want 23 februari zal het nieuwe seizoen te zien zijn op Netflix. Maar niet getreurd: de streamingsdienst deelt alvast een voorproefje!

Release

Echte fans wisten al dat het derde seizoen op 23 februari van start gaat, want Madelyn Cline a.k.a. Sarah Cameron verklapte dit afgelopen oktober al tijdens een interview. “We zijn net klaar met het filmen van seizoen 3”, liet ze weten aan een journalist tijdens de première van de film Glass Onion A Knives Out Mystery.

“Het is onderweg. Op 23 februari…”, vervolgde ze. Totdat ze ineens werd onderbroken door iemand naast haar. “Nee!”, schreeuwde de persoon. “De 22ste?”, vroeg Madelyn toen aan diegene. De actrice mocht dit nieuws eigenlijk nog helemaal niet verklappen, maar het was al te laat… Al snel ging het fragment op social media rond.

Trailer

Netflix deelt nu de trailer van het nieuwe seizoen en dat belooft veel goeds! "Nothing to lose. Outer Banks S3 premieres Feb 23, only on Netflix", luidt de caption. Can't wait!

https://www.youtube.com/watch?v=T0w8iL2vS04&t=1s

Spannend

Wij kunnen in ieder geval nu al niet wachten op het derde seizoen van Outer Banks, al ziet het er niet zo rooskleurig uit voor de Pogues. In het tweede seizoen zagen we hoe de vriendengroep op een onbewoond eiland terechtkwam – ver weg van hun familie en de Outer Banks. Enne, dat is anderen ook opgevallen. Door hun afwezigheid draait de geruchtenmolen overuren. Zo gelooft iedereen dat de Pogues vermist of verongelukt zijn, maar aan de eerste beelden te zien vermaken de Pogues zich prima op het eiland…

Bron: Netflix, Grazia Archief | Beeld: Netflix