Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Met déze deelnemer is Diego intiem geweest tijdens Prince Charming

Ooh la la!

Na de spannende finale van vorige week, was het gisteren tijd voor de reünie van Prince Charming. Naast dat er een enorme plottwist was, konden zowel Diego als de heren nu alles zeggen wat voorheen geheim moest blijven. Zo onthult de prins onder meer met welke deelnemer hij intiem is geweest tijdens het avontuur.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de reünie van Prince Charming. 

Spannende finale

De finale van Prince Charming was tot op het laatste moment ontzettend spannend. Zowel Joey als Cyrano hadden namelijk een ontzettend goede klik met de prins. De 24-uurs date van Diego en Cyrano was ontzettend romantisch. De vonken spatten ervan af en de twee bekenden zelfs kriebels voor elkaar te hebben. Maar ook de ultieme date met Joey op een luxe jacht was voor de prins erg geslaagd. Hoewel Diego het tot op het laatste moment spannend hield, koos de knappe prins uiteindelijk voor Joey. Cyrano moest hij dan ook op het laatste moment teleurstellen. Zijn hart lag namelijk bij Joey en dat maakte hij heel duidelijk. “Lieve Joey, je bent het helemaal” zei hij. “Ik ga het toch nog tegen je zeggen: ik ben verliefd op je.”

Intiem geweest

Of de twee nog steeds happy together zijn, komt natuurlijk naar voren in de reünie-aflevering. Maar voordat Diego dat mag onthullen, heeft presentator Carlo Boszhard eerst nog een andere vraag aan de prins. "Mag ik jou iets laten zien? Daar was ik namelijk en beetje van schrokken." Hij laat vervolgens een scheenshot zien van een artikel waarin Diego vertelt dat hij met iemand naar bed is geweest tijdens Prince Charming. Dit heeft hij eerder al verteld tijdens een podcast. "Waar ging dit over?" vraagt Carlo. "Dit ging over liefde tussen twee mannen denk ik, die op zoek waren naar iets", antwoord Diego.

"Ik ben daar open over. Op de ultieme dates heb ik ook dat deel onderzocht", vertelt Diego. "Met beide mannen?" Vraagt Carlo. Dat is niet het geval. "En was dat ook de man waar je uiteindelijk voor koos?" vraagt de presentator "Nee", zegt Diego eerlijk. Hoewel hij dus voor Joey koos, is hij met Cyrano intiem geweest.

Ingewikkeld

"Dat lijkt mij pittig", reageert Carlo. "Ja, heel ingewikkeld", antwoordt Diego. "En dit heeft het mij ook niet makkelijk gemaakt om er vervolgens uit te stappen en met de volgende op date te gaan." Hierna stond de ultieme date met Joey namelijk nog op de agenda. Of Joey hiervan schrikt? "Nee, het verbaast me niet", zegt hij. We zagen natuurlijk al dat er condooms uit de koffer vielen. Ik was als tweede aan de beurt en toen zaten die condooms niet meer in de koffer... Ik heb de hotelkamer net gezien, dan begrijp ik dat daar iets gebeurt." Toch was het bij zijn date niet het geval."Wij lagen op een boot wat echt ijskoud was", lacht hij. "Zover is het niet gekomen, nee."

Inmiddels zijn Diego en Joey ook niet meer samen. Diego heeft het nu heel gezellig met Cyrano en de twee zijn rustig aan het uitzoeken of er meer in zit.

Beeld: Jasper Suyk