Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Linda Hakeboom terug in het ziekenhuis: ‘Bizarre ervaring’

'In totaal moet ik 40x naar het ziekenhuis.'

Gouden Televizier-Ring Gala 2021 - Rode Loper

Hoewel Linda Hakeboom al een tijd kankervrij is verklaard, is ze toch weer terug in het ziekenhuis. Dit keer gelukkig niet voor deze verschrikkelijke ziekte, maar wel voor de gevolgen daarvan. Op Instagram legt ze precies uit wat er aan de hand is.

Schouder niet bewegen

"Welkom in ‘de tank’!" schrijft Linda op Instagram. "Ik ga tegenwoordig weer naar het ziekenhuis." Hoewel ze inmiddels al een tijd kankervrij is verklaard, zijn de gevolgen daarvan nog elke dag merkbaar. Zo heeft Linda vooral veel last van haar schouder. "Door de bestralingen heb ik zoals jullie weten erg last van mijn schouder, ik kan ‘m nauwelijks meer bewegen", vertelt ze.

Onderzeeër

Bij haar verhaal deelt Linda een serie kiekjes vanuit het ziekenhuis. Zo zien we haar onder meer in ziekenhuiskleding voor een grote tunnel staan. "Dit apparaat, die ik ‘de onderzeeër’ noem, moet ervoor zorgen dat weefsel dat door de bestraling kapot is gegaan weer herstelt", legt ze uit. "Het is een heel bizarre ervaring en het slokt best veel tijd op. In totaal moet ik 40x naar het ziekenhuis en per keer ben ik er zo een halve werkdag mee bezig… 🤯 Maar als het helpt, dan is dat het hartstikke waard!" stelt ze. "Ik ben nu zo’n 30 keer geweest en ik voel al iets vooruitgang, maar voorlopig is het nog heel subtiel. Hopen maar dat t nog doorzet!"

Strijder

In de comments onder de post steken Linda's volgers en bekende vrienden haar massaal een hart onder de riem. "Lieve strijder ben je! ❤️🙌", schrijft Wendy van Dijk. "Sterke vrouw ❤️ schouder(s) eronder en knallen 💪🏽", laat Nienke Plas achter. Bridget Maasland bewonderd voor haar positiviteit: "Pppffff houdt het dan nooit op! Zo knap hoe positief jij in ‘t leven staat, echt bewonderenswaardig. ❤️" En daar zijn wij het helemaal mee eens. Veel sterkte, Linda!

Bron: Instagram @lindahakeboom | Beeld: Brunopress