Girlstrip! Zo reis je voor slechts 91 euro naar Londen

Bel je vriendinnen voor een leuk tripje!

It’s time to travel! Wat is er leuker dan in de sombere eerste maanden van het jaar een leuk tripje te plannen? Hoewel London geen tropische bestemming is, is het absoluut een geweldige stad voor een citytrip. The best part: voor slechts 91 euro reis jij er naartoe!

Londen calling

Bel je beste vriendin, moeder, zus of tante, want het is tijd om een leuke stedentrip te plannen. Staat een citytrip al langer op jouw lijstje, maar weet je niet zo goed naar welke stad? Londen is the place to be. De Engelse hoofdstad is perfect om een weekendje te vertoeven. Eigenlijk kun je hier het hele jaar terecht voor een leuke girlstrip. In de winter geniet je van prachtige verlichting door de hele stad en kun je in alle rust sightseeing doen. In de zomer geniet je van terrasjes en het mooie weer.

Genoeg te doen

Je kunt het hele jaar door dus een tripje plannen naar Londen, en er is altijd genoeg te doen. First time visitors moeten natuurlijk alle bekende highlights bekijken. Van de Big Ben tot de Tower Bridge en van Buckingham Palace tot de London Eye: tijd om de toerist uit te hangen! Ben je al vaker in de stad geweest? Dan kun je genieten van de vele leuke uitgaansgelegenheden, restaurantjes of parken. Enige nadeel: Londen is een vrij dure stad. Maar gelukkig hoeft het niet duur te zijn om er naartoe te reizen!

Veel voordelen

Je kunt op verschillende manieren naar Engeland reizen. Zo kun je met de boot of het vliegtuig gaan. Dit zijn meteen twee uitersten qua reistijd, want met het vliegtuig ben je er binnen een uurtje en met de boot doe je er een hele nacht over. Maar je kunt ook met de trein! Dit is ook nog eens de meest duurzame optie en – niet geheel onbelangrijk – het voordeligst. Maar de trein heeft meer voordelen dan alleen een lage prijs. Zo zijn de stoelen veel comfortabeler dan in het vliegtuig, kun je gewoon blijven internetten op je telefoon, zit je niet met regels voor je bagage en heb je geen last van wachtrijen en drukte op Schiphol. De reis zelf duurt zo’n vier uurtjes en dan sta je in hartje London. En last but not least: als je op het juist moment boekt, zijn tickets maar 91 euro. So pack your bags!

Bron: Girlscene | Beeld: iStock

Laatste nieuws