Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Monica Geuze deelt onvergetelijk moment met Zara-Lizzy

Awh!

Comedy Central - The Roast of Famke Louise

Tot groot verdriet van velen maakte Monica Geuze onlangs bekend dat ze stopt met vloggen. Gelukkig houdt de influencer ons nog steeds op de hoogte van haar leven en post ze geregeld kiekjes en mini vlogs op social media. Dit weekend deelde de mom een wel heel onvergetelijk moment met dochtertje Zara-Lizzy.

Eerste date

Kleine meisjes worden groot en Zara-Lizzy had haar eerste date! Naar verluidt heeft de 4-jarige meid namelijk een vriendje en samen gingen ze naar de bioscoop. En Monica? Die mocht gezellig mee. Op Instagram deelt ze het een kiekje van de twee tortelduifjes die genieten van hun popcorn en appelsap. "Wanneer je 4-jarige dochter haar eerste date heeft en je nog mee mag" schrijft ze bij de foto. Te cute!

Onherkenbaar

Het is alweer vier jaar geleden dat Monica beviel van dochtertje Zara-Lizzy. Sinds haar geboorte heeft de trotse mom alles gevlogd, maar na een jaar besloot ze om de kleine meid niet meer herkenbaar in beeld te brengen. Vandaar het hartje op de gezichten van de kids. "Dat wil ik haar niet aandoen en ik wil dat dat haar eigen keuze is!", legde ze uit op Instagram. Herkenbaar of niet: wij smelten van dit soort schattige kiekjes.

End of an era

“Ik heb geen idee hoe ik moet beginnen, maar ik begin maar met te vertellen dat dit mijn laatste vlog is”, zei Monica begin januari in haar laatste vlog. Ze legde uit dat er een ‘nieuwe fase’ is aangebroken voor Monica en dat ze het gevoel heeft dat vloggen daar niet meer bij hoort. Inmiddels zijn we wat weken verder en zijn volgers wel benieuwd hoe het voor Monica is nu ze is gestopt met vloggen. “Het bevalt me goed. Ik denk dat het het juiste moment was en het perfect zo is. Aan alles komt een eind."

Bron: Instagram @monicageuze | Beeld: BrunoPress

Showbizz
  • HILVERSUM, 19-12-2022, Studio 21 The Roast of Famke Louise. De bedoeling van het programma is om elkaar, maar vooral de hoofdgast Famke Louise, compleet af te kraken oftewel te roasten.FOTO: Brunopress/Patrick van Emst Op de foto: Monica Geuze