Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love Island krijgt een nieuw seizoen én komt met Valentijnsdag special!

Jij kunt je nu aanmelden voor het nieuwe seizoen!

Het is alweer even geleden sinds we naar het laatste seizoen van Love Island konden kijken, maar daar komt snel verandering in. Videoland komt binnenkort namelijk met een nieuw seizoen en is daarvoor nog opzoek naar singles. Enne, daarnaast komt er sneller dan je denkt ook nog een heuse special aan.

Liefdesprogramma

Februari is de maand van de liefde bij Videoland. Want naast de start van een nieuw seizoen van De Bachelorette – met niemand minder dan Sylvia Geersen – op 2 februari, is op vrijdag 10 februari de speciale 'Love Island Valentine's Reunion' te zien. Oeh la la! Ook kunnen singles zich vanaf vandaag opgeven voor een nieuw seizoen van het liefdesprogramma via videoland.nl/loveisland-aanmelden. Dus, grijp je kans!

Special

Speciaal voor Valentijnsdag blikken de Islanders van vorig seizoen, samen met presentatoren Holly Mae Brood en Viktor Verhulst, terug op hun liefdesavontuur in 'Love Island Valentine’s Reunion'. Wie komen er wel en wie komen er niet? Zijn alle koppels nog samen en hoe kijken de deelnemers terug op hun liefdesavontuur. Je ziet het allemaal in deze speciale reünie vanaf 10 februari bij Videoland.

Maar wanneer zal het nieuwe seizoen dan te zien zijn? Het vierde seizoen 'Love Island Nederland - België' kun je deze zomer bekijken bij de nummer één lokale streamingsdienst van Nederland. We can't wait!

Bron: RTL | Beeld: Love Island