Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Diego hint op goede afloop Prince Charming: 'Ik ben dankbaar'

Zouden ze nog samen zijn?

Daar is ie dan: de allerlaatste aflevering van Prince Charming. Prins Diego González-Clark zal vandaag de knoop doorhakken en onthullen of hij met Joey, of met Cyrano het avontuur van de liefde wil voortzetten. Op Instagram blikt de prins terug op zijn grote zoektocht naar de ware liefde. Zouden ze nog samen zijn?

Let op: dit artikel bevat spoilers als je aflevering acht van Prince Charming nog niet hebt gezien. 

Dream date

In de laatste aflevering van Prince Charming zagen we hoe Diego zijn twee over gebleven mannen meenam op dream date. En dat was om te smullen! De prins nam de knappe Cyrano mee naar een super-de-luxe resort waar de twee heerlijk van elkaar konden genieten. Diego houdt er zelfs een zuigzoen in zijn nek aan over... Oeh la la!

Toen was Joey aan de beurt en mocht ook hij op een sprookjesdate met zijn prins. Samen gingen ze het water op en spendeerden ze de date op een prachtige boot. Van intieme gesprekken tot samen lachen: de mannen lijken een match made in heaven. De vonken vliegen er overduidelijk bij beide dates vanaf, dus Diego houdt het tot op het laatste moment spannend...

Laatste dassenceremonie

Dan moet Diego toch echt de knoop gaan doorhakken en met tranen in zijn ogen en pijn in zijn hart heeft hij de keuze gemaakt. "Lieve Joey, lieve Cyrano, toen ik wist dat ik prince Charming zou zijn had ik nooit kunnen dromen dat ik hier zou eindigen", begint Diego. "Jullie zijn allebei fantastische mannen, ik heb heel lang getwijfeld en veel nagedacht. Ik heb met jullie allebei een hele mooie connectie. Maar ik ben hier gekomen voor de ware liefde."

De prins kiest voor: Joey. En een geëmotioneerde Diego moet afscheid nemen van een teleurgestelde Cyrano. Dan wendt de prins zich tot zijn ware liefde Joey en vallen ze elkaar innig in de armen. "Lieve Joey, je bent het helemaal" begint hij. "Ik ga het toch nog tegen je zeggen: ik ben verliefd op je." Awhh!!

Instagram

Op Instagram blikt de prins vandaag terug op zijn grote zoektocht naar de ware liefde. "Dat ik dit heb mee mogen maken. Dat dit mij gegund is. Dat dit nu onderdeel van mijn leven is", schrijft hij in de caption. "Ik ben dankbaar voor alles en iedereen die samen met mij op deze reis is gegaan."

Wij zijn ontzettend benieuwd of de twee nog bij elkaar zijn. Diego wordt dan ook overspoeld met comments van volgers. "Gefeliciteerd knapperd hoop dat jullie nog samen zijn de juiste keuze in elk geval💙💙" en "Gefeliciteerd lieverds goede keuze gemaakt veel liefs❤️." Niemand minder dan Joey laat ook van zich horen: "🙌😍" reageert hij. Oehh!

Of de twee tortelduifjes nog samen zijn, dat zien we volgende week donderdag bij de reünie. Can't wait!

Bron: Videoland Prince Charming, Instagram @diegogonzalezclark | Beeld: RTL (Jasper Suyk)