Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh la la! Thijs Boermans showt afgetraind lichaam op Instagram

'Na Expeditie kwam ik 14 kilo aan'

SkyShowtime exclusive red carpet launchevent

In Expeditie Robinson hebben we al kunnen zien dat Thijs Boermans eruit ziet om door een ringetje te halen. Na zijn deelname aan Expeditie is de acteur echter flink aan de bak gegaan, want hij straalt picobello in de voorbereiding voor een shoot van MensHealth.

Trainen

Thijs showt in een video op Instagram zijn afgetrainde lichaam. De afgelopen tijd heeft hij hier flink voor staan zweten en dat was niet niks. Al helemaal niet omdat hij er net een Robinson-avontuur op had zitten.

"Toen ik door @menshealthnl werd gevraagd voor hun nieuwste issue heb ik geen seconde getwijfeld om die kans aan te pakken. Waar ik alleen minder goed bij stil stond, is de nasleep van wat Expeditie met je lichaam kan doen", schrijft hij bij de video.

Afvallen en aankomen

Thijs heeft 31 dagen lang zijn lichaam 'toegetakeld', vertelt hij verder. "Je stofwisseling gaat achteruit, je spieren zijn verslapt en je slaat sneller vet op", legt hij uit. "Na Expeditie kwam ik 14 kilo aan. Voor deze shoot (en voor mezelf) wilde ik weer op gewicht komen, op een gezonde en verantwoorde manier." Hiervoor heeft hij hulp gekregen van een professional.

"Op sommige momenten was dat heel zwaar maar ik ben onwijs blij dat we dit hebben doorgezet. Ik geloof heel erg in de kracht van trainen. Niet alleen vanwege de fysieke voordelen maar vooral omdat het me helpt om rust te vinden. Het geeft me structuur en zorgt er echt voor dat ik me mentaal beter voel", aldus Thijs. Enne, het resultaat mag er zeker wezen!

Bron: RTL Nieuws, MensHealth | Beeld: Instagram, Brunopress

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20221103 - SkyShowtime exclusive red carpet launchevent. New streaming service SkyShowtime held an exclusive European launch event, attended by international celebrities Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Thijs Boermans