Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit is het favoriete make-up product van Monica Geuze

Monica's make-up zit altijd flawless en dat willen wij natuurlijk ook wel.

Gouden Televizier-Ring Gala 2021 - Rode Loper

Monica Geuze ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Een egale huid, wenkies on fleek, highlighter op precies de juiste plekken, net genoeg blush om fris voor de dag te komen en lippen waar je u tegen zegt. Haar make-up zit altijd flawless en dat willen wij natuurlijk ook wel. Niet getreurd: in één van haar oudere vlogs deelt Monica haar favoriete make-up product!

De basis

Voor een flawless make-up look is de basis erg belangrijk. Ook Monica Geuze weet dit en daarom zweert ze bij het aanschaffen van een goede primer. Dit zorgt er voor dat je make-up de hele dag mooi blijft zitten en niet gedurende de dag vervaagd. Ook zorgt het ervoor dat je huid er egaler en stralender uitziet. Maarre, wat is dan de favoriet van Monica?

Gucci Sérum De Beauté Fluide Matifiant

In één van haar oudere vlogs deelt de influencer haar beauty geheim. Haar holy grail onder de primers is Sérum De Beauté Fluide Matifiant van Gucci. “Ik gebruik gewoon geen poeder meer sinds dat ik dit primer en serum in één gebruik. Het is echt ziek hoe goed dit werkt”, vertelt Monica over het product. Wij zijn benieuwd!

Het product belooft de huid gladder te maken en nét zo verzorgend te werken als een skincare product. Ook is het product soepel aan te brengen op de huid en zorgt het voor een "natuurlijke en langdurige make-up-finish." Het product is voor alle huidtypes en gaat over de toonbank voor 55 euro. Niet mega goedkoop, maar volgens Monica dus zeker het geld waard! Het klinkt in ieder geval veelbelovend.

Bron: Girlscene | Beeld: BrunoPress, Gucci

Beauty
  • AMSTERDAM, 14-10-2021 , Theater Carre 56ste Gouden Televizier-Ring Gala in Theater Carre, Amsterdam. Op de foto: Monica Geuze