Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wait, what? Harrie Snijders reageert op dategeruchten over hem en Monica Geuze

Monica en Harrie... Say again?

Sinds Monica Geuze weer single is stroomt haar DM ongetwijfeld vol met dateverzoekjes van knappe mannen. Als het aan Monica ligt, mag niemand minder dan Harrie Snijders haar wel een berichtje sturen. Sterker nog, de afgelopen week klonken er geruchten dat Monica en Harrie aan het daten zouden zijn. Wait, what?

Geruchten

Ja, dat lees je goed. Er werd onlangs namelijk gespeculeerd dat Harrie Snijders – aka Harrie de Hengst – en Monica aan het daten zouden zijn. Monica had eerder in haar podcast met Kaj Gorgels wel eens losgelaten dat ze Harrie knap vond en zo kwam van het een het ander.

Zo zei Mo in de podcast dat ze Harrie 'heel knap vindt’, en dat ze tevens ‘vet veel meiden kent die dat ook vinden’. “Nou, ik denk dat hij het leuk vindt om te horen”, grapte Kaj, die vervolgens met het idee kwam dat ‘ze zich dan op had moeten geven voor Harries eigen datingshow’. “Ja, dat had ik kunnen doen inderdaad. Maar niet gedaan", aldus Monica.

Daten

Goed, maar zijn Harrie en Monica op dit moment echt aan het daten of was het slechts juice? In een Q&A op Instagram geeft Harrie het verlossende antwoord.

“Nee, om alle geruchten even uit de wereld te helpen. Monica is zeker een mooie vrouw, maar nee we hebben geen relatie en zijn niet bezig. Het wordt groter gemaakt dan het is. Geloof niet alles wat je leest.” Aha, duidelijk!

Bron: Love & Reality | Beeld: Brunopress, Instagram @hvksecret