Wait, what? Harrie Snijders binnenkort te zien in dít programma

Expect the unexpecting...

Harrie Snijders – beter bekend als Harrie de dekhengst – kennen we natuurlijk allemaal door zijn meerdere deelnames aan Ex On The Beach: Double Dutch. Hierdoor kreeg zijn carrière een mega boost en was hij te zien in onder andere zijn eigen serie waar hij naar de liefde zocht. Allemaal programma’s die de dekhengst op het lijf zijn geschreven, maar wist je dat we hem binnenkort in dít onverwachtse programma kunnen gaan verwachten?

Verwachtingen

Natuurlijk verwachten we allemaal dat we Harrie binnenkort weer gaan zien in een liefdes- of realityprogramma, na zijn meerdere deelnames aan Ex On The Beach, en aangezien zijn liefdessprookje met Rilana – de winnares van Daten Op Het Kamp: Harrie Zoekt Een Vrouw –vlak na het programma al is gestrand. Maar toch blijkt dat dit keer zeker niet het geval te zijn.

Welbekend programma

Harrie deelde deze week een aantal sneak peaks van opnames bij een welbekend programma waar hij binnenkort in te zien zal zijn. Maarre: expect the unexpecting, want de dekhengst is namelijk samen met zijn gezin te gast bij de spelshow Lingo! Wait, what?

Harrie

Lingo VIPS

Hoogstwaarschijnlijk gaan Harrie en zijn gezin te zien zijn in Lingo VIPS, waarbij bekende Nederlanders het welbekende woordspel moeten gaan spelen. Waar tijdens de echte Lingo gespeeld wordt voor een geldbedrag, gaat het er bij de VIPS om dat ze geld inzamelen voor een goed doel. Afgelopen seizoen was dat voor de Hartstichting.

Toch zijn we héél benieuwd of Harrie zijn spelling en grammatica net zo goed zijn als het versieren van dames, om zo een mooi geldbedrag binnen te halen voor een goed doel. We gaan het binnenkort allemaal zien!

Bron: Fem-Fem, Gids TV | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws