Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Deze Bachelorette-kandidaat was al eens eerder op tv te zien

Kwam hij jou ook al zo bekend voor?

Gisteren konden we eindelijk kennismaken met de zeventien knappe mannen van het nieuwe seizoen van De Bachelorette. Zij zullen gaan proberen om het hart van Sylvia Geersen te veroveren. Een van de kandidaten is Joris, die al eens eerder op tv heeft geprobeerd om de liefde te vinden.

Deelname

Joris werkt in de toeristische sector en als hij niet werkt is hij graag in zijn appartement in Breda. Hij heeft een relatie van drie jaar gehad en een paar keer gedatet, maar door verschillende leefomstandigheden is het helaas niets geworden. Humor, elkaar begrijpen en dezelfde interesses hebben vindt Joris belangrijk in zijn leven, hij omschrijft zichzelf als grappig, rustig en avontuurlijk. Joris kijkt eerst de kat uit de boom, hij is geen machoman en zal niet als eerste op een vrouw afstappen.

First Dates

Joris heeft overigens al wel ervaring met daten op televisie, want eerder deed hij namelijk al eens mee aan het programma First Dates VIPS. Toen werd hij gekoppeld aan de knappe Julia Mekkes, de ex van Dave Roelvink. Joris en Julia beleefden een romantische date, maar uiteindelijk is de vonk niet overgeslagen tussen de twee. Zal Joris meer succes hebben bij Sylvia in De Bachelorette?

De Bachelorette’ is een populaire datingshow die sinds 2003 in meerdere landen te zien is. Na het succesvolle eerste seizoen en twee seizoenen van ‘De Bachelor’ is Sylvia de vierde single die de hoofdrol zal spelen in de reeks vol liefde, spanning en sensatie.

Het nieuwe seizoen is vanaf 2 februari te zien op Videoland.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BNNVARA, JPF Photos