Zien! Videoland deelt trailer nieuw seizoen De Bachelorette

Wij kunnen niet wachten!

Nog twee weekjes en dan gaat het nieuwe seizoen van De Bachelorette met Sylvia Geersen ein-de-lijk van start op Videoland. Enne, voor wie niet kan wachten heeft de streamingdienst vandaag al de trailer gedeeld op Instagram. Exciting!

Liefdesavontuur

Samen met Monica Geuze zal Sylvia Geersen op zoek gaan naar de ware liefde in het prachtige Zuid-Afrika. Hier gaat de bachelorette een groep knappe, charmante, zelfstandige en vrijgezelle mannen leren kennen. Oeh la la! Ook de iconische rozenceremonie zal terugkeren, waardoor er iedere week een kandidaat afvalt. We zullen dus nog even moeten wachten totdat we er eindelijk achter kunnen komen welke man het hart van de Rotterdamse bachelorette zal veroveren. Het nieuwe seizoen begint op 2 februari en als we de nieuwe trailer bekijken, staat Sylvia heel wat te wachten!

Dit wordt weer zo’n heerlijk avontuur! 🌹☺️ De Bachelorette zie je vanaf 2 februari!”, schrijft Videoland bij de trailer.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Het programma

De Bachelorette is een populaire datingshow die sinds 2003 in meerdere landen te zien is. Na het succesvolle eerste seizoen met Gaby Blaaser en twee seizoenen van De Bachelor met Tony Junior en Thomas van der Vlugt, is Sylvia de vierde single die de hoofdrol zal gaan spelen in de reeks vol liefde, spanning en sensatie.

Al eerder heeft de kersverse bachelorette in een interview aangegeven dat ze hoopt haar droomman te vinden tijdens het programma. “Ik heb zo ongelofelijk veel zin in dit nieuwe avontuur”, liet ze weten. “Ondanks dat ik het een en ander meegemaakt heb, blijf ik in de liefde geloven en hou ik van romantiek. Daarom zou ik het oprecht geweldig vinden om via dit heerlijke programma mijn droomman te vinden. Ik hoop ook echt dat er zich leuke, lieve, grappige, enthousiaste en natuurlijk aantrekkelijke mannen aanmelden die met mij op een mooie liefdesreis durven te gaan.” Fingers crossed!

Bron: Videoland | Beeld: De Bachelorette (Videoland)

Laatste nieuws