Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Aha! Deze Bachelorette-kandidaat deed eerder al mee aan Temptation Island

Wij hadden hem niet herkend!

Gisteren konden we kennismaken met de kandidaten van het nieuwe seizoen van De Bachelorette met Sylvia Geersen. Enne, de oplettende reality-fan zal misschien al wel hebben gespot dat er een aantal oude bekenden inzitten. Een daarvan is Matthijs, die eerder al op de buis te zien was in Temptation Island: Love or Leave.

Deelname

Matthijs is na het stoppen van zijn Hotelschool-opleiding de modellenwereld ingerold. Hij houdt van avondjes uit met vrienden en is erg avontuurlijk ingesteld. Matthijs vindt het binnen een relatie belangrijk dat hij een goede klik heeft en veel kan lachen. Na het verlies van zijn ouders is Matthijs anders naar het leven gaan kijken. Hij is een ‘mensenmens’. Hij kijkt wel vaak eerst de kat uit de boom. Verder laat hij niet zo snel zien dat hij verliefd is. Matthijs ziet zijn deelname aan De Bachelorette als een kans om weer de liefde te vinden.

Temptation Island

Hij waagde dus al eerder een poging op tv om de liefde te vinden, want hij was namelijk in het eerste seizoen van Temptation Island: Love or Leave te zien. Het seizoen met Jaydi en Sonny, weet je nog? Matthijs zag toen Jaydi wel zitten, maar zij ging er uiteindelijk met een andere single vandoor, namelijk Ricky. Inmiddels zijn zij ook alweer uit elkaar.

Enne, als we naar de persfoto van zijn tijd bij Temptation kijken, hadden wij Matthijs zo op het eerste gezicht niet herkend!

Goed, wie weet lukt het Matthijs in dit De Bachelorette wel om de liefde te vinden!

De Bachelorette is vanaf 2 februari exclusief te zien bij Videoland.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: JPF Photo, Temptation Island