Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Komt er binnenkort een seizoen van Echte Jongens in de Jungle?

De potentiële presentatrice is in elk geval al enthousiast!

Na het succes van Echte Meisjes in de Jungle, zien sommige mensen een seizoen van Echte Jongens in de Jungle ook wel zitten. Hoewel dit seizoen nog maar net van start is gegaan, kijken sommige mensen namelijk alweer naar de opties voor een mogelijke opvolger. Er wordt zelfs al volop gespeculeerd over de kandidaten en een presentatrice.

Echte Jongens

Echte Meisjes in de Jungle is weer van start gegaan bij Videoland, and we love it! Het realityprogramma is een enorme hit en zelfs zo populair, dat mensen een variant met Echte Jongens ook wel zien zitten. Op TikTok gaat een video viral waarin het account @princecharming_nederland een voorstel doet voor een mogelijke cast. Daarin zouden presenator Robbert Rodenburg, Big Brothers Jerrel Baumann, TikTokker Duncan Tromp, Prince Charmings Leroy, Julien en Gursay, influencer King Faisel, Mr. McDate Nick Eshuis, K2 zoekt K3's Ziggy Krassenberg en presentator Fawry not Sawry zitten.

Enthousiasme

Het enthousiasme onder de kijkers is groot. "OMG I NEED THIS", "Ik zie het al helemaal voor me" en "Ik zou meteen kijken", klinkt het in de comments. Ook laat een deel van de mogelijke cast weten of ze zouden afreizen naar de jungle. Zo is Robbert Rodenburg nog aan het bijkomen van Expeditie Robinson. "Laat mij eens met rust joh, heb al 35 dagen op een onbewoond eiland overleefd..." reageert hij. Leroy heeft daarentegen zijn koffers al gepakt. "Let's go! Hoe laat moet ik op Schiphol zijn?" Fawry is groot van fan het programma, maar of hij zelf mee wil doen? "Dit slaan we maar eventjes over", zegt hij erover op Instagram.

https://www.tiktok.com/@princecharming_nederland/video/7189618473843068166?_r=1&_t=8Z9wc9Za6xp

Presentatrice

De TikTokker stelt ook meteen een presentatrice voor aan de streamingsdienst, namelijk Patty BrardRTL Boulevard heeft meteen even gebeld met Patty om te vragen of ze het zou zien zitten. En guess what? Ze is enthousiast en de makers mogen haar zeker bellen. Wij zien een seizoen van Echte Jongens in de Jungle ook helemaal zitten. Dus Videoland, lezen jullie mee? Tot die tijd genieten we volop van Echte Meisjes in de Jungle!

Bron: TikTok @princecharming_nederland, RTL Boulevard | Beeld: Jasper Suyk/Rob Jacobs