Zo kun jij zien met wie mensen de meeste interactie hebben op Instagram

Try it out for yourself!

Hoewel er veel verschillende trucjes zijn om erachter te komen wie iemand als laatst heeft gevolgd op Insta, kun je er nu ook achter komen met wie iemand de meeste interactie heeft. Enne, wij hebben het –ofcourse – meteen uitgeprobeerd.

Interactie

TikTokker Jada Griff kwam tot de ontdekking van de eeuw toen ze haar Insta eens goed onder de loep nam. Want wat blijkt? Er is een manier om te zien met wie iemand het meeste interactie heeft via de populaire app. Wij – als echte social media lovers – konden dit natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan en hebben het meteen uitgeprobeerd.

Stapje voor stapje

In de TikTok-video legt de TikTokker stapje voor stapje uit wat je moet doen om erachter te komen met wie iemand de meeste interactie heeft op Insta.

Allereerst ga je naar het profiel van wie je deze informatie wil weten. Dan ga je naar zijn/haar volgers en klik je op ‘Gemeenschappelijk’, en tada! De eerste vijf namen die je ziet staan zijn de personen met wie diegene de meeste interactie heeft op de app.

@jadagriff #greenscreen yall this fr works @Dana #instagram #FomotionalFinds creds: @alice.adarkwa ♬ original sound – j

Belangrijk om te weten is dat dit niet betekent dat diegene het meeste contact met hen heeft – als we de TikTokker mogen geloven. Hierbij legt ze uit dat deze vijf mensen het vaakst kijken op het account van degene die jij hebt opgezocht.

Feit of fabel?

Maar of het écht klopt? Dat is de grote vraag. De comments verschillen namelijk heel erg. De een zegt dat het niet klopt, en de ander beweert juist dat dit wel zo is. Probeer het gewoon een keertje uit en beslis zelf of je deze ‘hack’ ziet als een feit of fabel. Enne, laat het ons dan ook meteen even weten!

Bron: TikTok | Beeld: TikTok, Emily in Paris

Laatste nieuws