Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Jill Goede over EMIDJ-collega: 'Ik was eerst heel bang voor haar'

'Ik zag haar als iemand die heel ordinair is, maar ze is uiteindelijk echt mijn vriendin geworden'

Echte Meisjes in de Jungle 2023

Het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle is in volle gang en dat is zeker te merken op social media. Niet alle deelnemers konden even goed met elkaar over weg, al lijken sommigen juist ook een band te hebben gekregen in de jungle. Jill Goede vertelt in een interview met Reality.nl namelijk dat sommige meiden haar toch echt in goede zin hebben verbaasd.

Meedoen

Jill schrijft op haar Instagram dat ze volmondig ‘ja’ zei toen ze gevraagd werd voor het programma, want ‘wie krijgt nu zo’n vette kans’. Toch werd ze in de aanloop naar de start van het nieuwe seizoen naar eigen zeggen ‘banger en banger’. “Ik kreeg ook steeds meer namen te horen en dacht: Oh nee, met al die mooie meiden val ik echt in het niks", schreef ze op Instagram.

"Toen ik de namen van de meiden zag dacht ik: ‘wil ik dit eigenlijk nog wel?’ Ik vond de namen best wel heftig, maar de namen van wie ik dacht: ‘shit’, zijn uiteindelijk mijn vriendinnen geworden”, vertelt Jill in een interview met Reality.nl.

Fabiola

Vooral voor Fabiola Volkers zou Jill namelijk nogal bang geweest zijn. "Ik was eerst heel bang voor haar”, zegt ze. “Toen dacht ik moet wegrennen voor haar in de jungle omdat ze mij anders in elkaar zou slaan. Ik zag haar als iemand die heel ordinair is, maar ze is uiteindelijk echt mijn vriendin geworden. Ik heb heel veel respect voor haar”, legt Jill uit.

Volgens de Big Brother-winnares is Fabiola een totaal ander persoon dan je zou verwachten als je haar beter leert kennen. Ze is in het echt enorm lief, vertelt Jill. Enne, dat geldt volgens de realityster blijkbaar ook voor Michella Kox.

Bron: Girlscene, Reality | Beeld: Brunopress

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20230106 - 'Echte Meisjes In De Jungle' viewing party! Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Jill Goede