Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

OMG: Zoey 101 krijgt na 15 jaar film mét originele cast

Nostalgie!

"Are you ready? Oeh oeeh, I know you see me standing here, do I look good my dear?", dé intro-song van de megapopulaire Nickelodeon-serie Zoey 101. Wát een nostalgisch gevoel. Enne, goed nieuws! Want de one and only Jamie Lynn Spears heeft op haar Instagram-account bekend gemaakt dat er een heuse reünie komt!

Zoey 101

Jamie Lynn Spears, ook wel bekend als het zusje van de wereldberoemde Britney Spears, was van 2005 tot 2008 te zien als Zoey Brooks in de Nickelodeon-serie Zoey 101. Samen met haar vrienden Chase (Seann Flynn), Logan (Matthew Underwood), Quinn (Erin Sanders), Lola (Victoria Justice), Nicole (Alexa Nikolas), Dana (Kristin Herrera), Michael (Christopher Massey) en haar broertje Dustin (Paul Butcher) konden we haar volgen tijdens haar college time op de Pacific Coast Academy.

Jammer genoeg kwam er na vier seizoenen een einde aan de serie. Destijds gingen er geruchten dat de reden hiervoor zou zijn dat Jamie op 16-jarige leeftijd zwanger zou zijn, maar volgens de actrice is hier niks van waar. Volgens Jamie stopte de serie omdat de cast gewoonweg te oud was geworden.

Leuk bericht

Maar goed nieuws! Want Jamie deelde afgelopen donderdag ineens een wel heel leuk bericht op haar Instagram-account. Te zien is een foto van de iconische kamersleutels van kamer 101 uit de serie, samen met een filmstoel met de naam 'Zoey' én een script. "IT’S OFFICIAL! 🎬 Are you ready...", schrijft de actrice bij het bericht. Is dit wat we denken dat het is?

Originele cast

Ja, het is écht waar. Zoey 101 krijgt na vijftien jaar ein-de-lijk een film. Maar dat is niet het enige, want een groot deel van de originele cast gaat ook terug te zien zijn in de film! Wait, what?! Voor wat nu bekend is, sluiten naast Jamie ook Erin Sanders (Quinn), Sean Flynn (Chase), Matthew Underwood (Logan), Christopher Massey (Michael), Abby Wilde (Stacey) en Jack Salvatore (Mark Del Figgalo) zich aan bij de iconische Paramount+ film. Als het goed is, is de film ergens aan het einde van dit jaar te zien, enne: we can't wait!

Bron: Instagram, RTL Boulevard | Beeld: Zoey 101