Jamie Lynn Spears reageert op zorgen om zus Britney

De actrice bijt van zich af.

Lees ook

Al langere tijd gaan de geruchten dat het niet goed zou gaan met de psychische gezondheid van Britney Spears. Volgers zijn erg bezorgd en snappen niet waarom het zusje van Britney, Jamie Lynn, niet ingrijpt. Zij reageert nu op de kritiek.

Instagram

Jamie Lynn deelt op Instagram een bericht van zangeres Halsey, waarin ze vraagt om begrip voor mensen met psychische klachten. "Als jijzelf of iemand in je omgeving te maken krijgt met een geestesziekte, dan weet je hoe belangrijk het is om respect te hebben voor de situatie en de privacy van die persoon", schrijft ze erbij.

De actrice hoopt dat iedereen die te maken heeft met psychische problemen zich hier niet voor schaamt. "Je bent niet alleen en je bent geliefd. Ik stuur al mijn liefde en gebeden naar jullie", sluit ze haar bericht af.

Lees ook: Fans Britney Spears maken zich opnieuw zorgen

Reactie

Veel followers van Jamie Lynn gingen er vanuit dat ze met deze post verwees naar haar oudere zus Britney. Ze kreeg dan ook veel kritische vragen over haar zus, maar één specifieke vraag schoot bij de actrice in het verkeerde keelgat.

"Hoe zit het met de overduidelijke mentale problemen van je zus? Waarom praat je daar niet over?", luidde de reactie, waarna Jamie Lynn reageerde met: "Je hebt totaal geen recht om een aanname te maken over mijn zus. En je hebt het recht niet om over háár gezondheid en persoonlijke worstelingen te praten. Ze is een sterke, ruige, onstuitbare vrouw en dat is het énige was overduidelijk is", aldus Jamie Lynn.

Preach @jamielynnspears. #CommentsByCelebs

Een bericht gedeeld door Comments By Celebs (@commentsbycelebs) op

Bron: E! Online I Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook