Yes: Netflix komt met nieuw seizoen Too Hot To Handle

Wij kunnen niet wachten!

Plof jij elke avond op de bank om ongegeneerd naar Too Hot To Handle te kijken? Same here. En Netflix heeft – terwijl seizoen 4 nog volop te zien is – alvast goed nieuws voor ons. De streamingdienst laat namelijk weten dat er ook een vijfde deel komt. Yes!

Handjes thuishouden

Ken je deze sexy realityserie nog niet? Dan wordt het hoog tijd dat we je op de hoogte stellen van het concept. In Too Hot To Handle wordt er een groep knappe singles bij elkaar in een villa gezet. En hoewel we bij andere programma’s zien (Ex on the Beach, Love Island, red.) dat de deelnemers dan intiem worden, is dat hier ten strengste verboden. De singles strijden voor het prijzengeld, maar dat wordt steeds lager wanneer iemand zich niet aan de regels kan houden. Zelfs een ‘onschuldige’ tik op de bil kan een flinke ‘boete’ opleveren. Elk seizoen is het dan ook weer de vraag: met welk (laag) bedrag gaat de winnaar naar huis? – okay, en het is natuurlijk heerlijk om te zien dat de singles steeds seksueel gefrustreerder worden.

Oude bekende

In seizoen vier zien we ook iemand van Hollandse bodem opduiken in het programma, namelijk Jawahir Khalifa. Zij deed eerder mee met Holland’s Next Top Model en kreeg in Too Hot To Handle een hechte connectie met Nick, met wie ze tot het einde samenbleef. De twee werden zelfs de king en queen of the villa genoemd.

Wanneer het nieuwe seizoen van deze amazing realityserie precies te zien is, heeft Netflix nog niet bekend gemaakt. Anyway, wij zijn allang blij dat er een vijfde deel komt. Can’t wait!

Bron: Love Reality | Beeld: Netflix

Laatste nieuws